reklama
Ale dziewczyny pogoda paskudna co..... ja uwięziona przez 2 tyg. w domu dzisiaj wyskoczyłam na spacerek i szybko wróciłam z powrotem do domu:-)) tyłeczek mi przewiało.
Gdzie będziemy się teraz spotykać laseczki co??? Na sale zabaw maluchy jeszcze za małe, a któraś z Was była na tych spotkaniach mama w mieście??? ja zawsze mam ochotę pójść ale jakoś nie doszłam tam nigdy.
Gdzie będziemy się teraz spotykać laseczki co??? Na sale zabaw maluchy jeszcze za małe, a któraś z Was była na tych spotkaniach mama w mieście??? ja zawsze mam ochotę pójść ale jakoś nie doszłam tam nigdy.
luuuzna
Mama Alanka
wiem, że Lil chodzi regularnie, ja teraz nie mogłam, ale od przyszłego tygodnia może...
Nie wiem Mikkuś, gdzie będziemy się spotykać
Jakbym miała dużą chatę, to bym Was zapraszała :-)
Ja teraz żyję w wirze przygotowywań do roczku :-) To już w sobotę
)
Byłam dziś u pediatry i powiedziała, że Aluś ma nadwagę :-( Waży 11,5 kg i ma 77 cm wzrostu. Jest duży, ale żeby od razu gruby? Tak czy siak ograniczam mu soczki i kaszki i słodkości (czyli herbatkini i biszkopty). Jakoś nie zniósł braku kaszki i ciasteczek, ale soczek...oj ciężko dziś z piciem było ;/
Nie wiem Mikkuś, gdzie będziemy się spotykać
Ja teraz żyję w wirze przygotowywań do roczku :-) To już w sobotę
Byłam dziś u pediatry i powiedziała, że Aluś ma nadwagę :-( Waży 11,5 kg i ma 77 cm wzrostu. Jest duży, ale żeby od razu gruby? Tak czy siak ograniczam mu soczki i kaszki i słodkości (czyli herbatkini i biszkopty). Jakoś nie zniósł braku kaszki i ciasteczek, ale soczek...oj ciężko dziś z piciem było ;/
szarcia
06.2009/01.2011
Luuzna nie ograniczaj mu jedzonka, widocznie tyle potrzebuje, mój jak skończył roczek ważył 12kg, a w połowie października schudł 200g i juz kierowanła nas na badania, na szczęście wszystko jest w porządku.Byłam dziś u pediatry i powiedziała, że Aluś ma nadwagę :-( Waży 11,5 kg i ma 77 cm wzrostu. Jest duży, ale żeby od razu gruby? Tak czy siak ograniczam mu soczki i kaszki i słodkości (czyli herbatkini i biszkopty). Jakoś nie zniósł braku kaszki i ciasteczek, ale soczek...oj ciężko dziś z piciem było ;/
luuuzna
Mama Alanka
Ale widzisz, zaczął chociaż jeść obiadki
Nie będę go głodzić
Jak jest głodny, daję mu coś
Po prostu słodycze będą od 'święta'
No i sama wiedziałam, że za dużo daję mu kaszek i nabiału...intuicja mi podpowiada, że robię dobrze. Zresztą jak jest głodny, to idzie do kuchni i mówi 'am' albo 'da' i wszystko jasne 

wlasnie luzna alan za 3 dni ma roczek!!!!!!!
boze ja juz zaczynam przezywc...
kurcze pozalatwialabym cos sama ale najgorsze jest to ze stad do centrum mam daleko a w pobliwzu prawie zadnego sklepu ( tylko jakis spozywczak) a sama nie wyjde bo sie boje
co tam u was dzieczyny? pisac mi tu juz!
ja mialam zawirowania z paczka, bo mam mi wyslala i doszy do mnie jakies lozyska za 700 zl zamiast mojej paczki ale sie wkurzywalam, ale na szczescie sie wszystko wyjasnilo, po prostu od mojej paczki odkleil sie adres i lezala sobie na magazynie, co za brak profesjonalizmu:/
boze ja juz zaczynam przezywc...
kurcze pozalatwialabym cos sama ale najgorsze jest to ze stad do centrum mam daleko a w pobliwzu prawie zadnego sklepu ( tylko jakis spozywczak) a sama nie wyjde bo sie boje
co tam u was dzieczyny? pisac mi tu juz!
ja mialam zawirowania z paczka, bo mam mi wyslala i doszy do mnie jakies lozyska za 700 zl zamiast mojej paczki ale sie wkurzywalam, ale na szczescie sie wszystko wyjasnilo, po prostu od mojej paczki odkleil sie adres i lezala sobie na magazynie, co za brak profesjonalizmu:/
reklama
Luuuzna nie przejmuj się mój DAMIANEK WAŻY 9KG I MA 70 CM. Też jest duży ale przecież nie będę dziecka głodziła.
Nie stresuj się tak roczkiem na pewno wszystko wypadnie wyśmienicie. A co do pogody to masakra cały balkon mam w śniegu:-)
Nie stresuj się tak roczkiem na pewno wszystko wypadnie wyśmienicie. A co do pogody to masakra cały balkon mam w śniegu:-)