reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Monika ja zamawiam leki z tej strony ale musisz sie pofatygować i odebrać w aptece osobiście. Bo w aptece płacisz za te leki. Ja mam najbliżej do apteki dopiero na szerokiej bo w nie wszystkich aptekach możesz odbierać zamówienie.

reklama
Monika ja zamawiam leki z tej strony ale musisz sie pofatygować i odebrać w aptece osobiście. Bo w aptece płacisz za te leki. Ja mam najbliżej do apteki dopiero na szerokiej bo w nie wszystkich aptekach możesz odbierać zamówienie.
A jak wygląda odbiór?Czy oni podają nr zamówienia i podaje się go w aptece przy odbiorze?W którym miejscu ta na Szerokiej?
Pewnie podajesz Damiankowi wit D.Tam mają Vitum D w korzystnej cenie i chciałabym wziąść ze 3 op żeby mieć na dłużej.Na razie mam vita D i była po 19.99 w aptece normalnie i to 30 dawek.

Kasia - dostałaś mojego Eska ??? skund masz dostęp do neta. Opowiadaj co tam. Toć nie siedź jak mops w chałupie zrób rekonesans czy są jakieś fajne ciacha na dzielnicy :p

hehe, ja akurat mieszkam w spokojnej dzielnicy, tu prawie wogole ludzi nie widac. blam dzis na malym spacerze, musze sie jescze przyzwyczic do widoku ludzi roznych narodowosci,
smska dstalam dziekuje:**************
dostep do neta ,a bo wspollokatorzy maja kompa, to czasem sobie wejde , teraz wyszli Olek spi, K pewnie niedlugo z pracy wroci to korzystam z chwili i zagladam. urde Olek jest caly w siniakach caly sie poobijal. najlepsza zabawa dla niego to chodzenie po schodach

Dziewczyny!Kupowałyście w aptece internetowej DOZ?Ja znalazłam ją i ceny mają dużo niższe ale nie wiem czy jak dostarczają do domu to płaci się dodatkowo?bo nic nie pisze

Monia ja zamawiam w tej aptece i maja bardzo dobre ceny, o wiele niższe niż w tradycyjnych aptekach. Ja zamawiam na stronie internetowej i sobie wybieram apteke w której chce odebrać leki. Jutro właśnie jade do Citomedu, bo tam miesci sie jedna z tych aptek.

Odnosnie wit.D to popros pediatre o recepte na ta witaminke i możesz ja kupic za 4 zł a nie za 20zł.

Ostatnia edycja:
A jak wygląda odbiór?Czy oni podają nr zamówienia i podaje się go w aptece przy odbiorze?W którym miejscu ta na Szerokiej?
Pewnie podajesz Damiankowi wit D.Tam mają Vitum D w korzystnej cenie i chciałabym wziąść ze 3 op żeby mieć na dłużej.Na razie mam vita D i była po 19.99 w aptece normalnie i to 30 dawek.

właśnie weź witaminkę na recepte zapłacisz 3 zł. Ja mam właśnie tą juvit D w kropelkach. z DOZ.pl.A odbieram na rynku nowomiejskim jest Apteka pod Lwem taka na rogu. Podajesz tylko Imię i Nazwisko.

Kasia i to właśnie w Anglii mi się podobało - każdy wyglądał inaczej i nie patrzeli na niego jak na dziwadło. Na pewno większa tolerancja niż u nas :tak:

Zakupy z DOZu można odbierać też w Citomedowskiej aptece na Skłodowskiej ;-)

hejka :-)

Kasia super że tak wszystko ci się układa no i że lot minął szczęśliwie i bez żadnych "przygód" ;-):-) widziałam fotki twoje i Olka na stronie CSW :-) dość niewyraźne ale i tak ślicznie wyszliście ;-):laugh2:

a propos csw organizują coś ciekawego?? wybiera się któraś w najbliższym czasie?:happy2:

Lencja Damianek jest uczulony na gluten:-(( dostał wysypkę na twarzy. Na razie nic innego poza glutenem jeszcze nie wprowadzałam. Teraz muszę odczekać aż wszystko mu poznika i spróbuję dać mu Sinlac na noc a za 2 tyg deserki.

Witam wszystkie mamy. Chciałabym otworzyć klub malucha w wieku 1-3 lat w Toruniu (planowane otwarcie luty-marzec 2011) w okolicach ul.Legionów. W związku z tym moje pytanie: czy byłyby osoby chętne oddawać do mnie swoje pociechy?

reklama
Witam wszystkie mamy. Chciałabym otworzyć klub malucha w wieku 1-3 lat w Toruniu (planowane otwarcie luty-marzec 2011) w okolicach ul.Legionów. W związku z tym moje pytanie: czy byłyby osoby chętne oddawać do mnie swoje pociechy?

No ja mieszkam przy Legionów i bardzo chętnie posłałabym mojego szkraba do takiego klubu tylko wszzystko jak zwykle rozbija sie o pieniadze. Napisz cos wiecej.

Do góry