reklama
anisad
Fanka BB :)
Ja i tak używałam niedrapek, nawet jak córa miała obcięte paznokcie. Bez względu na to, jak bardzo się starałam je skrócić, to zawsze udawało się małej zadrapać.
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tez biore smoczek i niedrapki, ale pewnie ich nie ubiore, goraco, a poza tym spadaja ciagle. lepiej obciac pazurki, ja pewnie tez obetne, no i spiluje ;-) kwestia wprawy ;-)
ja wzielam jeszcze podklad do przewijania :-) maga pisala, zeby nie przewijac na lozku, ja to robilam za kazdym razem, ale teraz faktycznie wezme podklad. takie cos kupilam, sa super:
TUFI PODKŁAD DO PRZEWIJANIA 5 SZT (1507921056) - Aukcje internetowe Allegro
ja wzielam jeszcze podklad do przewijania :-) maga pisala, zeby nie przewijac na lozku, ja to robilam za kazdym razem, ale teraz faktycznie wezme podklad. takie cos kupilam, sa super:
TUFI PODKŁAD DO PRZEWIJANIA 5 SZT (1507921056) - Aukcje internetowe Allegro
anisad
Aenye, ja wlasnie szukam podobnej ceratki ale wielorazowego użytku, taka jakby podwójna cerata tej wlasnie wielkości. Moze nie jest miła w kontakcie ze skórą, ale bardzo praktyczna. Jak ktoś ma to proszę o linka.
Wlasnie chyba znalazłam http://allegro.pl/my-baby-mata-do-przewijania-przewijak-rozowa-i1489663069.html
albo http://allegro.pl/dwustronna-mata-do-przewijania-nowa-40x70-i1508635890.html
Ile butelek wody bierzecie na 1 raz ?
Wlasnie chyba znalazłam http://allegro.pl/my-baby-mata-do-przewijania-przewijak-rozowa-i1489663069.html
albo http://allegro.pl/dwustronna-mata-do-przewijania-nowa-40x70-i1508635890.html
Ile butelek wody bierzecie na 1 raz ?
Ostatnia edycja:
Sunshine_Baby
Są pajacyki z rękawkami wywijanymi, zamiast niedrapek, nie spadają. mam właśnie na szpital ze trzy pary. paznokietki w domu chyba obetnę. A mam pytanie, czy macie jakiś kombinezon w wyprawce? Ja właśnie nie mam jeszcze i zastanawiam się czy kupować taki ocieplany pajac z kapturkiem, termin mam na koniec kwietnia, ale różnie to bywa i z pogodą też. Kupować?
anisad
sunshine_baby, ja mam taki pajacyk polarkowy na wyjscie i to wszystko Raczej kombinezonu ciepłego nie będę stosować . Wolę przykryć kocykiem w razie czego.
..aenye
Mama grudniowa'06
sunshine baby, a gdzie kupowalas te z lapkami? fajne sa.. ja mam dwa takie pajacyki (uzywki) i moze faktycznie wezme je do szpitala, choc planowalam inne, nowe..
a co do kombinezonu, ja mam taki 'sredni' - ani bardzo gruby, ani cienki. nie wiem, ostatnio, jak bylo juz bardzo cieplo - to wydawal mi sie za gruby, ale dzis jest znowu zimno i nie wiem, mysle, ze mi sie przyda. jak nie trudno, sprzedam jesienia za ta sama kase.
a co do kombinezonu, ja mam taki 'sredni' - ani bardzo gruby, ani cienki. nie wiem, ostatnio, jak bylo juz bardzo cieplo - to wydawal mi sie za gruby, ale dzis jest znowu zimno i nie wiem, mysle, ze mi sie przyda. jak nie trudno, sprzedam jesienia za ta sama kase.
Ostatnia edycja:
Anisad ja wzięłam 2 butelki z dziubkiem 0,75 l
Sunshine_baby ja kupiłam używany na wszelki wypadek wiosenno letni misiowy z wierzchu a od śr4odka bawełna ale w sumie można przecież maluszka ubrać ciepło i przykryć kocykiem i też bedzie ok
Sunshine_baby ja kupiłam używany na wszelki wypadek wiosenno letni misiowy z wierzchu a od śr4odka bawełna ale w sumie można przecież maluszka ubrać ciepło i przykryć kocykiem i też bedzie ok
anisad
Kobietki, co sądzicie o husteczkach nawilżonych łagodzących do higieny intymnej. Spakowalam sobie co szpitala, ale nie wiem czy uzywac tego dodatkowo oporcz mycia.
Sunshine, ja ten biorę na wyjście, pod spod body, a jak bedzie zimno to kocyk. Jednak mówią, ze kwiecien ma być ciepły.
Sunshine, ja ten biorę na wyjście, pod spod body, a jak bedzie zimno to kocyk. Jednak mówią, ze kwiecien ma być ciepły.
Załączniki
reklama
A
asiunia876
Gość
Aenye ja mam pajace z wywijanymi lapkami np z mothercare. Tam na bank dostaniesz. Drogie to ale jakosc 1klasa, no i z Nexta jak macie gdzies tam to tam tez mozesz dostac.
Sunshine ja tez sie tej pogody obawiam dlatego kupilam uzywany polarowy z podbiciem cieplutki. Szkoda mi siana na nowy jak nie wiem czy wogole uzyje, ale w razie W mam
Sunshine ja tez sie tej pogody obawiam dlatego kupilam uzywany polarowy z podbiciem cieplutki. Szkoda mi siana na nowy jak nie wiem czy wogole uzyje, ale w razie W mam