reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

torba do szpitala.....

reklama
Hehe a mnie jak gin pytał o to czy w porządku biust( takiego użył słowa) to miałam wrażenie, że się zawstydził jakoś :) Spojrzałam się na niego i w śmiech a on nieśmiało patrząc w kartkę "nie urosły trochę?"
Miseczka D przerażająco robi się malutka :p, co prawda żadnych rozstępów niet, ale za to brązowe to już chyba są do połowy. Mam nadzieję, że to normalne??

Blond Słonko...zyje jeszcze :-) ale musze zwolnic bo nie wyroobie.... kurde jak mi brak aparatu nie moge pochwalic sie brzusiem taki fajny sie zrbil :-(

moja prawa piers miesci sie w staniczek a lewa niet.... :-[ :-[ i co ja mam zrobic ???2 naraz zakladac?miseczka D i E???ale psikusy

No tak.... asymeria jest nmormalana, ale urosly obie ;-)
Kurcze.... pooralo mi te od strony chlopa ;-) Moze to przez to :-)
A swoja droga to ja juz nie wiem, jaki mam rozmiar kupowac ;-( Przed ciaza nosilam 75 d w porywach dd.
teraz pods biustem mam tyle samo, ale w biuscie jakis 17 cm. wiecej ::)
I juz nie mam bladego pojecia co i gdzie (???????) kupic!!!!!!!!!!
help!!!!!!! Moze wiecie, gdzie kupic takie miednice, ale male pod biustem?????
Na mnie dobre miseczki sa dopiero od rozmiaru 85 pod biustem, ale tym to sie moge okrecic ;-) A zwezane sa bez sensu ;(

reklama
Do góry