reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

torba do szpitala.....

reklama
Co żartuję??? Że siara pachnie mlekiem? No pachnie i tryska tak smiesznie. A wszyscy mysleli, że jak mam małe piersi to nic z nich nie poleci. Ciekawe to będzie, bo zamierzam karmic długo, intensywnie i na żądanie oczywiście. Bardzo sie pozytywnie nastawiam, jeżeli chodzi o poród i karmienie ;D ;D ;D.

ha ha no to u mnie susza jak na saharze nic a nic nie leci nawet marna kropelka
d040.gif

Ja też bym się brzydziła :(. A że nie wiem, czy ktokolwiek mi coś będzie dowoził, to chcę być na wszystko przygotowana i mam mega walizki. Ale przejrzę to jeszcze raz wszystko i zredukuję. Karollino, ty nie przesadzasz z iloscia koszul do karmienia w szpitalu? Myślałam, że dwie wystarczą... :)

Nam mówiono w szkole rodz. że 3 powinny byc bo jednak po porodzie bedą z nas wyciekać różne rzeczy
i tak dla dobrego samopoczucia dobrze sie przebrac a że mam 4 wiec wezme wszystkie oj to akurat jest leciutkie
i już mi sie torba zamyka, wyjełam kartoniki od gaci jednorazowych mam 6 par chyba styknie ;)
i tantuum rosy nie biore bo i tak w domku bede to uzywac ale kostka szarego mydła jest mega wielka ;D

reklama
Karolla pisze:
ale kostka szarego mydła jest mega wielka ;D

To udziabaj połóweczkę :). Po co ci cała :)? Ja biorę dwie koszule, bo zamierzam non stop nosić biustonosz i wkładki. Chyba, że będzie mi strasznie gorąco, bo na połoznictwie zazwyczaj jest. Przeraża mnie to bo z zasady jestem stworzeniem zimnolubnym i niezależnie od pory roku mam okna pootwierane a tam mi pewno nikt nie pozwoli otworzyć :(.

Do góry