forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja umyśliłam zrobić tak - rzeczy na początek w walizkę - kabinówkę i ją sru do auta w weekend, a reszta w ogromną torbę do dowiezienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misialina ja sobie tak codziennie powtarzam - już dzisiaj na pewno się za to wezmę a potem i tak mnie niechcica ogarnia dlatego trzymam kciuki aby Tobie się udało wytrwać w postanowieniunie mam weny jakoś ale dzisiaj już na bank musze to zrobić
a ja się chyba generalnie muszę juz wziąc za te torbę,bo wczoraj jak się mała ruszała to aż mnie w "drogach rodnych" kuło lekko,bardzo lekko czułam taki ból jak na miesiączkę i tak sobie siedziałam na kanapie i myślę,że jak teraz pojadę to nawet kosmetyczkę nie wiem gdzie mam i D.się wścieknie,że nie będzie wiedział co wziąć.....