reklama
Kciuki są !! !! Ja torbe już mam Ale w sumie nic konkretnego tam nie mam Tak myślę sobie, czy wziąc jakies ksiązki do czytania.. czy mi się bedzie chciało... boje się że zanudzę się w szpitalu, choc pewnie Olcia charakterkiem po mamie nie pozwoli mi się nudzic
tusenfryd18
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzisiaj pakuję torbę. Trzymajcie kciuki, żeby w końcu się udało, bo zabieram się do tego od długiego, długiego czasu ;-)
&&&&&&&&&&&&&
Ja muszę moją sprawdzić bo ostatnio coś z niej wyciągałam i chyba nie schowałam z powrotem.
cinamon
Saffi powodzenia!
Hehe ja to nawet torby jeszcze nie mam Postaram się w sobotę na zakupy pojechać to może kupię sobie kilka koszul do szpitala. Dziś wpadnę do apteki i kupię wszystko co potrzebne z aptecznych specyfików Spirytusy mam dwa wczoraj kupiłam jeden malutki sama, a tata mój też wczoraj kupił ale ćwiartkę Hehe ćwiartkę spirytusu do pępuszka :-)
Hehe ja to nawet torby jeszcze nie mam Postaram się w sobotę na zakupy pojechać to może kupię sobie kilka koszul do szpitala. Dziś wpadnę do apteki i kupię wszystko co potrzebne z aptecznych specyfików Spirytusy mam dwa wczoraj kupiłam jeden malutki sama, a tata mój też wczoraj kupił ale ćwiartkę Hehe ćwiartkę spirytusu do pępuszka :-)
SaffiTak to jest, te dzieciaczki nie obliczalne Ja kurcze na męża też liczyc nie mogłam, bo to co on by zapakował to sie w głowie nie mieści !! A potrzebnyh rzeczy niet Wczoraj mnie się pytał czy chce PlayStation3 zabrac do szpitala, bo on mi pożyczy jeżeli będę chciała hahahaha
Nie zdecydowałam się !! Bo tak jak lubiłam w plejaka grac, tak po tym jak mój stary sobie kupił i gra w to w każdej wolnej chwili mam wstręt do gry... Ale ile poświęcenia było w tej propozycji z jego strony Chyba naprawde kocha
reklama
tusenfryd18
SaffiP Wczoraj mnie się pytał czy chce PlayStation3 zabrac do szpitala, bo on mi pożyczy jeżeli będę chciała hahahaha
To dobry mąż,mojemu by na myśl nie przyszło żeby pleyke pożyczyć prędzej syn podzieli sie swoim Ipad-em
Ale sądze że ani na to ani na tamto nie będę miała czasu,bynajmniej nie chce mieć.Chce przyjśc urodzić i wyjśc.Taki mam plan i będę sie jego trzymać:-)