reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

Dziewczyny, dzisiaj pakuję torbę. Trzymajcie kciuki, żeby w końcu się udało, bo zabieram się do tego od długiego, długiego czasu ;-)

reklama
Kciuki są !! !! :) Ja torbe już mam ;) Ale w sumie nic konkretnego tam nie mam :p Tak myślę sobie, czy wziąc jakies ksiązki do czytania.. czy mi się bedzie chciało... boje się że zanudzę się w szpitalu, choc pewnie Olcia charakterkiem po mamie nie pozwoli mi się nudzic ;) :p

Doggi, dzięki ;-) U mnie to juz najwyższy czas sie spakować. A nuż mała będzie chciała wcześniej pojawić się na świecie, a na męza to za bardzo nie liczę w tek kwestii.

Saffi powodzenia!

Hehe ja to nawet torby jeszcze nie mam :) Postaram się w sobotę na zakupy pojechać to może kupię sobie kilka koszul do szpitala. Dziś wpadnę do apteki i kupię wszystko co potrzebne z aptecznych specyfików :) Spirytusy mam dwa :) wczoraj kupiłam jeden malutki sama, a tata mój też wczoraj kupił ale ćwiartkę :) Hehe ćwiartkę spirytusu do pępuszka :-)

SaffiTak to jest, te dzieciaczki nie obliczalne :) Ja kurcze na męża też liczyc nie mogłam, bo to co on by zapakował to sie w głowie nie mieści !! A potrzebnyh rzeczy niet :p Wczoraj mnie się pytał czy chce PlayStation3 zabrac do szpitala, bo on mi pożyczy jeżeli będę chciała :p hahahaha

I co zdecydowałaś się na wzięcie tego ???? hi hi hi
Mój by pewnie na podobny pomysł mógł wpaść. Ale sie uśmiałam :-)

Nie zdecydowałam się !! Bo tak jak lubiłam w plejaka grac, tak po tym jak mój stary sobie kupił i gra w to w każdej wolnej chwili mam wstręt do gry... Ale ile poświęcenia było w tej propozycji z jego strony :p Chyba naprawde kocha :p

reklama
SaffiP Wczoraj mnie się pytał czy chce PlayStation3 zabrac do szpitala, bo on mi pożyczy jeżeli będę chciała :p hahahaha

To dobry mąż,mojemu by na myśl nie przyszło żeby pleyke pożyczyć prędzej syn podzieli sie swoim Ipad-em:tak:
Ale sądze że ani na to ani na tamto nie będę miała czasu,bynajmniej nie chce mieć.Chce przyjśc urodzić i wyjśc.Taki mam plan i będę sie jego trzymać:-)

Do góry