reklama
prosze bardzo kopniaczek
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060119221019/nonsensopedia/images/f/f0/Kopniak_Norrisa.gif
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060119221019/nonsensopedia/images/f/f0/Kopniak_Norrisa.gif
WIELKIE DZIĘKI
ja z pakowaniem też w ciemnej d...jestem...wyprałam torbę, włożyłam połowę rzeczy i torba pełna. 2 opakowania podkładów poporodowych zajmują mi połowę miejsca...Chyba zrobię 2 torby - jedną dla siebie a drugą dla małej. Na sr mówili nam, żeby to facet torbę spakował, bo musi wiedzieć gdzie co jest, żeby na szybko znaleźć. Więc jak swojemu mężowi naszykuję zawartość a on niech przy mnie pakuje
szlafrok podobno też jest b. potrzebny, bo na skurczu jest gorąco, a w przerwach strasznie zimno się robi i wtedy facet kobietę nakrywa takim szlafrokiem, czasem kobieta aż drgawek dostaje z zimna
szlafrok podobno też jest b. potrzebny, bo na skurczu jest gorąco, a w przerwach strasznie zimno się robi i wtedy facet kobietę nakrywa takim szlafrokiem, czasem kobieta aż drgawek dostaje z zimna
Aestima
Fanka BB :)
ja chyba spakuję polarowy kocyk- taki cieniutki. Bo szlafrok biorę cienki a ten cieplejszy jest mega gruby i kupę miejsca by mi zajął... ja pakuję 2 torby- 1 do porodu i 2 rzeczy potrzebne po porodzie- na pobyt- tam dorzucę rzeczy małego: pieluszki, chusteczki czapeczkę i niedrapki a ubranka przyniesie tatuś na wyjście (będą spakowane i przygotowane w domku)
traschka
Mama Marysi
Ja spakowałam większość rzeczy dla siebie. Dzisiaj z powodu ogólnego przerażenia dokupiłam w Rossmanie wszystkie niezbędne próbki kosmetyków i spakowałam przed chwilą kosmetyczkę. Ale zupełnie nie wiem co mam wrzucić do torby dla małej. Muszę się najpierw wybrać do mojego szpitala zobaczyć listę, bo nawet nie wiem czy muszę mieć ubranka na czas pobytu.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Traschka ja na razie nie będę brała nic dla Małej, przygotuje tylko w domu i w razie co M mi dowiezie bo po samym porodzie i tak dzidzię ubierają w odzież szpitalną wieć spokojnie zdążę i bede widziała przynajmniej co przywiezc
reklama
andariel
mama super dwójki :]
po wczorajszym - na szczęście fałszywym - alarmie, zabieram się ostro za pakowanie wszystkiego do szpitalnej torby; żeby nie było jak wczoraj, w pośpiechu i nerwach; jedynie ciuszki dla małego zostawiam dla M. żeby poprasował i dołożę nieco później;