reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to ja na wejście mam kabinówkę a na cd ogromną torbę, którą myślę że ktoś mi dowiezie z domu. Wydaje mi się, że od biedy ( no ale i pieluchy i podkłady zajmują kupę miejsca ) bym się spakowała w tą większą ale nie wiem co by powiedzieli na jej widok na izbie przyjęć....
traschka
Mama Marysi
mgordon - moja lista jest ze 4 razy dłuższa)
to samo pomyślałam
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
i ja się dołączam do tego powyżej
rosellita
Zaangażowana w BB
czytam wasze wpisy i wydaje mi się że mam wszystko, ale udało mi się spakować w jedną torbę nie jakąś ogromniastą, ale dość dużą, jak byłam ostatnio w szpitalu to mniej więcej pytałam co mam wziąć, jeszcze na sam koniec spakuję przybory toaletowe dla siebie i musiałam kupić mleczko dla małego, chce karmić piersią ale, jakbym tak nie miała pokarmu w pierwszy dzień albo nie mogła karmić więc lepiej mieć ze sobą bo mój szpital tego nie oferuje, zresztą jak wszystko będzie ok to wyjdę po 6 godz
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja mam tylko to co napisali mi na wyprawce ze szpitala. Jak coś będzie mi potrzebne dodatkowo, to Sz. mi przywiezie.
Marta6nz
Fanka BB :)
a ja spakowałam rzeczy kosmetyczne typu pieluchy,podklady,mokre chusteczki itp. w jedna torbę taką ekologiczna,nie zapinaną jak na zakupy-by miec staly dostęp, w takiej wiekszej kosmetyczce-kuferku mam kosmetyki a pizamk,klapkii i reczniki+ pieluchy dla malego itp.w jakaś torbę zapinaną. ubranka na wyjscie tylko potrzebuje dla maluszka i dla siebie ale to podszykuje i mi męzus dowiezie..nie chce z wielkimi torbami do spzitala bo gdzie ja to bede trzymac..
reklama
Ha ha, mój K. poprosił, żebym mu wszystko przygotwała i położyła w jedno miejsce, żeby nie musiał szukać ;-) Tak więc zostawiłam mu tylko do przywiezienia ciuchy dla mnie na wyjście, całą resztę mam spakowaną do szpitala ;-)Marta ja tez nic na wyjscie nie biore, jak juz bedziemy mieli wychodzic to M. mi wszystko przywiezie