reklama
Nam położna w sr powiedziała, że frida jest za agresywna dla małego noska, więc kupiliśmy gruszkę (i 20 zł w kieszeni
Raz już musieliśmy użyć, bo mały miał glutka i mu świszczało w nosku przy jedzeniu.
A tej soli fizjologicznej używałaś?
A widziałyście coś takiego? Katarek
To dopiero hardcore!
Czizys! Biedny nosek do odkurzacza się podłącza!? Szok!
icak
Fanka BB :)
Mam 4 czy 5 fiolek soli, ale jak sama próbowałam sobie zakraplać to nie było siły-leciało mi do gardzioła, więc nie wiem jak dzidziak ma to znieść, mamy też gruszkę zakupioną.
Położne poleciła ten disnymar czy jakoś tak, o którym wspomniała blusia ale zakupimy dopiero jak będzie potrzeba - na początek grucha pójdzie w ruch.
Położne poleciła ten disnymar czy jakoś tak, o którym wspomniała blusia ale zakupimy dopiero jak będzie potrzeba - na początek grucha pójdzie w ruch.
Marta6nz
ale sie zasmialam gdy Ironia napisała
a ten katarek to jakas masakra..czas pomyslec o nowym odkurzaczu jak sie cos takiego kupuje!:-)
larvunia - o odruchu wymiotymnym nie pomyslałam ale rzeczywiście moze nam się to przydarzyć...byle tylko nie poszło rurką pod ciśnieniem w drugą stronę bo głupio tak chyba bełtnąć na młodego
a ten katarek to jakas masakra..czas pomyslec o nowym odkurzaczu jak sie cos takiego kupuje!:-)
Ivona83
Co do tego "katarku" to słyszałam kilka opini i ogólnie matki są bardzo zadowolone bo przy chorych zatokach dziecka to kataru jest mnóstwo, oczywiście sprawa dotyczy starszych dzieciątek a nie noworodków :-) i pewnie cichych odkurzaczów :-):-)
reklama