reklama
tez ja przerabialam i niestety mialam odruchy wymiotne Zrezygnowalam...ja kupiłam fride do noska
Marta, no ale sama frida nie da rady jak te gilki będą zaschnięte, najpierw trzeba je zmiękczyć
Ja też mam zamiar kupić fridę, póki co mam gruszkę, ale przy Jasiu kompletnie nie umiałam z niej korzystać No nic może tym razem dam radę
Larvunia, hehe przecież tam są filtry i nic nie przeleci Jak dla mnie frida wymiatała
Ja też mam zamiar kupić fridę, póki co mam gruszkę, ale przy Jasiu kompletnie nie umiałam z niej korzystać No nic może tym razem dam radę
Larvunia, hehe przecież tam są filtry i nic nie przeleci Jak dla mnie frida wymiatała
larvunia - o odruchu wymiotymnym nie pomyslałam ale rzeczywiście moze nam się to przydarzyć...byle tylko nie poszło rurką pod ciśnieniem w drugą stronę bo głupio tak chyba bełtnąć na młodego
blusia no ja chyba też zrezygnuje z tego rumianku chociaż dziwne mi się to wydawało że podrażnia w latach 80 nic nie podrażniało i dzieci żyły
a noski od urodzenia trzeba czyścić codziennie czy tylko jak jest katarek?
blusia no ja chyba też zrezygnuje z tego rumianku chociaż dziwne mi się to wydawało że podrażnia w latach 80 nic nie podrażniało i dzieci żyły
a noski od urodzenia trzeba czyścić codziennie czy tylko jak jest katarek?
no niby frida jest oki, ale jednak jak wciagalam mlodego glutki to jednak mnie cofalo... Czuc te powietrze i jakies tam kropelki do mnie przelatwaly Mezus tez probowal i jemu to nie przeszkadza, jednak no ja nie wiem, nie potrafilam...
traschka
Mama Marysi
Ironia rumianek czesto uczula więc lepiej zrezygnuj. Kiedyś nie było tylu alergii, a teraz zobacz, że prawie każde dziecko jest alergikiem. Trzeba się dostosować do innych czasów po prostu.
Ja mam sól fizjologiczną w sprayu i fridę do noska. mam nadzieję, że nie będę musiała używać)
Ja mam sól fizjologiczną w sprayu i fridę do noska. mam nadzieję, że nie będę musiała używać)
reklama