reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Basia na centralnej, bo wychodzi na to, że wszystkie inne dziewczyny też będą tam wysiadać, poza tym stamtąd jest bliżej z dojazdem na miejsce.

Niestety ja nie dam rady pzryjechać Łuaksz się nie zgodził żebyśmy jehały same:-:)no:
barzdo przepraszam że robiłam nadzieje:-(

Agask, dzięki za smsik

u mnie wszystko stoi pod znakiem zapytania :wściekła/y: jeszcze nie wiem czy się pojawię i kiedy

jedno pewne, że gdybym jechała to ja + Mikołaj (bez męża ;-))
jeśli udałoby mi się załatwić nocleg w W-wie to byłabym w piątek późnym wieczorem.... i w sobotę mogę o każdej godzinie się stawić
jeśli nie, to w sobotę między 11-12 wjeżdżam na centralną.... oczywiście pociągiem...
wolałabym w piątek, bo fajny mam pociąg za 29,90 :-) ale sie zobaczy

obiad - pewnie jak reszta..owczym pędem....

no, ale jak pisałam, jeszcze nic nie wiem i dopiero w środę/czwartek przyszłego tygodnia będę wiedziała......

jeśli chodzi o obiad to się ciągle zastanawiam, ewentualnie 2 (dla mnie i m.) na niedzielę, bo w sobotę to raczej po obiadku wyjedziemy, akurat młody trochę drzemki w samochodzie (może) złapie :cool2:
właśnie sobie trasę obejrzałam

Oki nanoszę poprawki po rozmowie z dziewczynami:

Marianeczka z Warszawy. o 10.
Jagoda + Krystian + mąż = samochód bezpośrednio z Pruszkowa
Margot + Bruno = samochód? z Warszawy
Agusia + Gosia + mąż = samochód bezpośrednio z Radomia ok. 15
Basia + Kacper + Bartek = pociąg z Radomia, 10.34
Giza + Przemek + Mąż = z Warszawy.
Mimi + Jaś + teściowa = z Nadarzyna
Toja + Michaś = pociąg z gdańska.
Agask + Karolinka = samochód z Pruszkowa, lub z Warszawy zależnie od potrzeby.

Pod znakiem zapytania:
Elcia + Wikunia + mąż? = pociąg z Krakowa, ok 10.30
Magdabial + Mikołaj = pociąg z Gdańska,ok 11.
Aniaz + Maja + mąż? = samochód z Mińska.

Kurcze właśnie sobie przypomniałam o Elwis, ona też się pisała na spotkanie, Jagoda może złapiesz ją na majówkach, albo któraś jej prześle smsa, bo mnie już chłop udusi jak zobaczy rachunek tel ;-)
Trinakria się nie odezwała...

Toja pisze się na obiad, bo ją namówiłam ;-)
Aniaz ma się odezwać, ale jest bardzo chętna.

Oki nanoszę poprawki po rozmowie z dziewczynami:

Marianeczka z Warszawy. o 10.
Jagoda + Krystian + mąż = samochód bezpośrednio z Pruszkowa
Margot + Bruno = samochód? z Warszawy
Agusia + Gosia + mąż = samochód bezpośrednio z Radomia ok. 15
Basia + Kacper + Bartek = pociąg z Radomia, 10.34
Giza + Przemek + Mąż = z Warszawy.
Mimi + Jaś + teściowa = z Nadarzyna
Toja + Michaś = pociąg z gdańska.
Agask + Karolinka = samochód z Pruszkowa, lub z Warszawy zależnie od potrzeby.

Pod znakiem zapytania:
Elcia + Wikunia + mąż? = pociąg z Krakowa, ok 10.30
Magdabial + Mikołaj = pociąg z Gdańska,ok 11.
Aniaz + Maja + mąż? = samochód z Mińska.

Kurcze właśnie sobie przypomniałam o Elwis, ona też się pisała na spotkanie, Jagoda może złapiesz ją na majówkach, albo któraś jej prześle smsa, bo mnie już chłop udusi jak zobaczy rachunek tel ;-)
Trinakria się nie odezwała...
:elvis: pisała że ma komunię wtedy
ale mogę do niej zadzwonić,
ostatnio ma sporo roboty to pewnie późnym wieczorem
się na majówkach pojawi

reklama
jestem kobiałki :-)
dzięki J@gódko za telefon
jeżeli w ogóle wpadnę, to tylko z Kubą i tylko w ciągu dnia. Niestety jedziemy na komunię męża chrześnicy, pewnie w niedzielę z samego rana ruszamy, bo ok 150 m nas czeka. no żałuję bardzo!!!!! Ale postaram się męża (albo kogoś innego) namówić żeby ktoś nas na parę godzin chociaż tam podrzucił.
Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie, ja ostatnio okropnie zarobiona w pracy jestem i mało na bb zaglądam:-(

Do góry