reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Wywnioskowalam iz tez zaczne juz powoli pakowac torbe dał mi do myslenia ten nieszczesny szpital...wrrrr

A my mamy taki leżaczek bujaczek:) i jestem bardzo z niego zadowlona :tak: bodajze 5stopni regulacji bujania ,śliczne melodyjki,neutralne kolory, latwosc w pielegnacji zdejmujesz wszystko i wrzucasz do pralki:)Mozna nastawic 15-30- i dziecko buja sie same;)Bright starts HUŚTAWKA KACZUSZKA 7030 • elcik.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
ja jeśli miałabym jeszcze coś kupić, to tego typu jak pokazała dominiczka - żeby było tez dla starszaczka.
Kupiliśmy podobny (tylko z lwem) na chrzciny dla synka szwagra. Może będę miała okazję przetestować na swoim dziecku, to jeszcze się zastanowię. Bo póki co, ten podstawowy będzie wystarczający.

My mieliśmy taki jak dominiczka87 pokazuje tylko trochę inny kolor.
U nas się sprawdził i pewnie teraz też będziemy kupować taki.
Zresztą te leżaczki to naprawdę fajna sprawa :-)

huśtawkę mieliśmy taką zwykłą zawieszaną na drzwiach ;-)

reklama
możesz mieć albo go w powietrzu, albo przy ziemi i wtedy się odbija, skacze, obraca-dla mojego syna to była mega frajda a majty były aż po paszki więc nie było obawy, że wypadnie

Do góry