Mamcia_86
Fanka BB :)
Witam mamusie
Mam do sprzedania ciuszki po mojej córci bardzo okazyjnych cenach.
Zestaw I, 0-3, stan idealny, Cena za zestaw 27 zł.
Zobacz załącznik 527934
Zestaw II, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł.
Zobacz załącznik 527954
Zestaw III, 0-3, stan idealny, Cena 17 zł
Zobacz załącznik 527955
Zestaw IV, 0-3, stan idealny, Cena 19 zł
Zobacz załącznik 527956
Zestaw V, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł
Zobacz załącznik 527957
Zestaw VI, rozm 68, stan idealny, cena 25zł
Zobacz załącznik 527958
Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy Bright Stars. Leżaczek jest w idealnym stanie. Można włączyć melodyjkę, która przechodzi w miłe dla ucha tony i nie jest monotonna, posiada dwa stopnie głośności. Bujaczek posiada również wibracje, które pozwalają maluszkowi się wyciszyć i zasnąć. Pałąk można zdjąć, doczepić do niego zabawki. Ma pluszową małpkę, gwiazdkę-gryzak, grzechotkę z ruchomymi elementami. Podstawa bujaczka ma gumowe osłonki, które chronią powierzchnię przed porysowaniem. Dla bezpieczeństwa dziecko można zapiąć regulowanymi pasami. Tapicerka jest ściągana, więc nie ma problemu z utrzymaniem go w czystości. Ergonomiczny kształt nie obciąża plęcków maleństwa. Posiadam opakowanie w stanie idealnym oraz instrukcje.
Zobacz załącznik 527960
Przesyłka jednego zestawu 8 zł, większej ilości 12 zł. W gratisie dodaje krem s.o.s Nicea, bo zakupiliśmy 4 szt, a kończymy dopiero drugą JTermin ważność do 04.2014. Leżaczek 65 zł, przesyłka 25zł
Zainteresowane osoby zapraszam na priv.
Mam do sprzedania ciuszki po mojej córci bardzo okazyjnych cenach.
Zestaw I, 0-3, stan idealny, Cena za zestaw 27 zł.
Zobacz załącznik 527934
Zestaw II, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł.
Zobacz załącznik 527954
Zestaw III, 0-3, stan idealny, Cena 17 zł
Zobacz załącznik 527955
Zestaw IV, 0-3, stan idealny, Cena 19 zł
Zobacz załącznik 527956
Zestaw V, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł
Zobacz załącznik 527957
Zestaw VI, rozm 68, stan idealny, cena 25zł
Zobacz załącznik 527958
Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy Bright Stars. Leżaczek jest w idealnym stanie. Można włączyć melodyjkę, która przechodzi w miłe dla ucha tony i nie jest monotonna, posiada dwa stopnie głośności. Bujaczek posiada również wibracje, które pozwalają maluszkowi się wyciszyć i zasnąć. Pałąk można zdjąć, doczepić do niego zabawki. Ma pluszową małpkę, gwiazdkę-gryzak, grzechotkę z ruchomymi elementami. Podstawa bujaczka ma gumowe osłonki, które chronią powierzchnię przed porysowaniem. Dla bezpieczeństwa dziecko można zapiąć regulowanymi pasami. Tapicerka jest ściągana, więc nie ma problemu z utrzymaniem go w czystości. Ergonomiczny kształt nie obciąża plęcków maleństwa. Posiadam opakowanie w stanie idealnym oraz instrukcje.
Zobacz załącznik 527960
Przesyłka jednego zestawu 8 zł, większej ilości 12 zł. W gratisie dodaje krem s.o.s Nicea, bo zakupiliśmy 4 szt, a kończymy dopiero drugą JTermin ważność do 04.2014. Leżaczek 65 zł, przesyłka 25zł
Zainteresowane osoby zapraszam na priv.
Ostatnia edycja: