reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Zdecydowanie zimowy. Ja tez taki mam..
Jak jadę małego zawieść do przedszkola albo na szybkie zakupy to ubieram go na T-shirta, bo inaczej mi za ciepło ;). Na spacery z małym to jakiś sweterek pod spód i jest ok

reklama
Bardzo Wam dziękuję.
Myślałam że to taki cieniutki jesienny więc chyba bym sobie głowy nim nie zawracała!
za tydzień jadę na Kraków..płaszczyk będzie na 100% w takim razie mierzony :-)

Wrzucam linka tych leginsów ocieplanych sprzedawca ok!!! sa tez oczywiscie mniejsze rozmiary a co najwazniesze na metce jest napisane ze sa robione w polsce:)(produkt polski:) LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE ocieplane - zimowe Roz. -XL (2732255368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy te leginsy sa kryjace czy przeswituja? I jeszcze pytanie odnosnie materialu-mily w dotyku czy raczej szorstki? Z gory bede wdzieczna za odpowiedzi, juz 3 razy kupilam leginsy i to nietrafiony zakup:(

Kryjace,a pod spodem maja taki niby lekki polarek (ciezko wyczuc co to za materiał ale jest miły i miekki:)ten pas jest którego nie lubie ale sobie go poprostu obnizam a nawet jak jest na brzuchu to tak nie uciska rok temu jak kupilam sobie inne na allegro to mnie uciskaly i mialam taka kreche na brzuchu:sorry2:fakt to juz był 9 miesiac:blink:no alleee..to ma byc wygodne a nie kupuje i mnie uwiera gdzie niegdzie;)

Phelania a moge cie zapytac-czy kupowalas rozmiar taki jak nosisz teraz? Ja mam xs/s i jedne leginsy sa dobre ale kurcze roznie to z firmami bywa...naciagaja sie w miare?

reklama
Do góry