reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

o wchodzę z zamysłem napisania o staniku do karmienia i widzę, że tamat na tapecie...no to ja mam mega problem...po Amelci urosły mi piersi do 75 H...poszłam wczoraj do sklepu zaopatrzyć się w staniki do karmienia i jakie było moje zdziwienie, że Pani największy rozmiar jaki ma to 80 H i wszystko byłoby super, ale przymierzyłam i ...za mały a przecież jeszcze mi urosną...qwa dojna krowa będę, chyba sama dobie będę musiała uszyć :-D...w pierwszej ciązy miałam Triupha, fajnie się rozciągał z piersią...a okazuje się, że Triumph nie ma takich wieeeeelkich rozmiarów :dry: ...pomocy dziewczyny, jakieś propozycje co do firmy, które mają rozmiary 75-80 I, albo J??? :zawstydzona/y:

reklama
Dotkas Ja też przymierzałam ten rozciągający się w Triumphie ale oni własnie chyba do E maja...
Jak byłam w M&S to były duże rozmiary ale nie wiem jaki najwiekszy :-( W internecie może poszukaj czegoś??;-)

Dotkas Ja też przymierzałam ten rozciągający się w Triumphie ale oni własnie chyba do E maja...
Jak byłam w M&S to były duże rozmiary ale nie wiem jaki najwiekszy :-( W internecie może poszukaj czegoś??;-)
no będę musiała, bo nie wyobrażam sobie nie mieć przynajmniej jednego stanika do karmienia :dry:

Ja proponuje poczekać ze stanikiem do karmienia na ostatnią chwilę bo właśnie rozmiar jeszcze pare razy może ulec zmianie i wtedy wydane pieniądze.
W Wawie na żelaznej 31 jest Biustokracja i mają tam spory wybór firm na duży biust wiec moze coś tam uda się dobrać ;-)

Dziewczyny, ale macie duże biusty. Mi to z B na C skoczyło. Przed ciążą nosiłam A/B. Pamiętam, że po porodzie mi sporo urosły. Szkoda, że nie zostało przynajmniej C :-(
Dotkass oglądałam w dd tvn babski biznes ze stanikami i tam były duże rozmiary, także do karmienia. Nawet wchodziłam na ich stronkę, bardzo ładne, tyle że trochę drogie. Nie mogę teraz znaleźć strony. Może na stronie tvnu by hyło?

:szok:Wystraszyłam się dzisiaj w sklepie jak przymierzyłam stanik w rozmiarze 75d i był dobry a nawet jestem skłonna powiedzieć że i na styk i czeka mnie już jakieś E wkrótce hmmmm dumna jestem choć przez chwilę pochwalę się swoją kobiecością :-D:-p trochę poszalałam bo kupiłam stanik, taką w sumie bardotkę i to bez wypełnienia w H&M w panterkę, a co!!!! Ale jest tak jeszcze ciekawy mięciutki taki sportowy podel, ale w rozmiarach 40, 42 i żałuję że nie kupiłam, bo ten w panterkę jest troszkę sztywny a ten drugi świetnie się dopasowuje i cena też nie powala z nóg bo 59,90 więc nie jest źle...
Udało mi się nareszcie kupić tunikę a właściwie 2 w greenpoincie i za niezłą cenę 59 i 69 zł myślę że będą rosły ze mną a i po ciąży też się przydadzą:
Romantyczna tunika z nadrukiem
Romantyczna tunika z wiązaniem w talii

reklama
a ja sie chwale ze kupilismy plejaka 3 (jednak sie na niego zdecydowalismy) :-) rewelacja :-D mamy gre w zestawie sport 2 dokupilismy (oczywiscie dla miska) most wanted i dla wiki eye pet - o jakis zwierzatkach ;-) juz miska pobilam ;-) przegral ze mna znokautowalam go - heheheh :-D

Do góry