reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

reklama
Iśku czego to nie wymyślą :szok: Brak słów na taką głupotę.
Oliwka oj rosną, rosną ;-) Nasz niby niedawno jeszcze taki mały, a nie mogę się napatrzeć jak urósł. Niestety na zimę co miał przyszykowane, też za małe i trzeba dokupić.
Iza876 dawno nie byłam w Auchanie, szkoda że tak daleko. Gratuluję zakupów :-)

no way z tą grą :baffled:

tak piszecie że już wyprawki szykujecie, wiecie co w ogóle ten czas przedświąteczny jest fajny bo można połapać niezłe okazje np. na allegro.. ludzie o świętach głównie myślą, prezentach etc i jakoś łatwiej coś przechwycić ;-) ja się pochwalę w takim razie że łapnęłam już sterylizator z aventu za 3,50zł, nosidełko /co prawda na to czas ale niech sobie leży/ jak nowe za 1zł, , i takie nosidełko coś jak wkład, gondola do wózka tylko stabilne i z podłożem to przenoszenia w domu etc za 1zł jak nowe. moja siostra się śmieje że to będzie najtańsze dziecko w rodzinie :-p

o, i koszulki do karmienia i szpitala 2 szt za 19zł, używane ale właściwie zero śladów.

także fajnie, podoba mnie się jak wszyscy się rzucają na allegro na prezenty i zapominają o bożym świecie :p

Cytrusik gratulacje, sterylizator za 3,50 :) eee to Ty jakaś czarownica jesteś :-D hehe
bardzo słuszna sugestia, lecę obserwować aukcje...
Ja się troszkę sparzyłam, kupiłam bluzę niby dwa razy założona, a cholera sprana że na szmatę się nie nadaje:wściekła/y:

no bo to też różnie się trafi.. ale z drugiej strony za takie grosze to jakby nawet coś przekłamane w opisie było i stan nie do końca taki idealny się okazał to łatwiej to przeboleć :p
tak, sterylizator najpier swój po Fipie /swoją drogą polecam, rewelacyjna rzecz/ sprzedałam z myślą że aa tam kiedy ja w ciąży znów będę, wieki miną, a teraz kupiłam, co prawda nie na allegro a na tablicy za 5 zł i to myślałam że się kobitka pomyliła ale patrzę ona wsio tak za grosze powystawiała. no i tak zaryzykowałam, podała 9,50 za przesyłkę, wpłaciłam i potem patrzę że za przesyłkę 11 w końcu płaciła. czyli dałam za sterylizator bez śladów używania 3.50 :baffled: aż mi się głupio zrobiło i jej napisałam żeby powystawiała co jeszcze ma, może się skuszę i od razu chociaż za tą przesyłkę jej doliczę a ona że spoko, powystawia kiedyś tam i że mam się nie przejmować :confused: do dziś nie wiem co to było :-D a ogłoszenie już chwilę wisiało, podejrzewam że każdy zakładał że babeczka się pomyliła z tą kwotą i nawet nie zagadywał :p

hej, w realu od jutra, tj 13.12 mają być body niemowlęce w rozm 50-90 po 4,99 , 7,99 i 9,99 /szt. oferta jest z nowej gazetki. na zdjęciach wyglądają dosyć fajnie. jutro tam będę to dam Wam znać.

muro Jak ja byłam w realu to te rzeczy były strasznie brzydkie..jakieś takie znoszone..ale może zmienili towar :tak: daj nam znać!
teva wydaje mi się, że po świętach! no i liczę na 50% bo poluję nad takie wiszące misiaki :-p

W smyku są teraz promocje, 2 koszulki za 20 zł a za 15 np body + czapeczka! :tak:

reklama
a mothercare to chyba największe promocje w styczniu, bo najpierw dają 30% a potem dopiero więcej :)
ja tez czekam na te promocje bo tam są bardzo fajne body z długim rękawem i pajace :):):)

Do góry