reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

reklama
Isku najglupsza zabawka jaka kiedykolwiek widzialam! jestem w szoku... Pchla dokladnie na tym ta zabawa polega... piesek ucieka i merda ogonkiem...

JA w końcu dotarłam do Krakowa. Kupiłam płaszczyk w happy mum i muszę stwierdzić że jest rewelacyjny :-)

Kupiłam też jakies body i pajace dla Młodego. No i Filipa zimowo obkupiłam, bo kombinezonu i porządnej czapki nie mieliśmy!

a co do tej zabawki to ładna porażka :no:

Ja wczoraj była na zakupach z moją córcią, tak rośnie masakra, trzeba całą zimową odzież wymienić, wszystko za krótkie, za ciasne... no i kupiłyśmy dwie fajne bluzy przecenione z 79,99 na 39,99 w New Yorkerze... a do tego moja córcia już dostała dwa staniczki w rozmiarze AA:tak: jejku kiedy ona tak wyrosła, nie chcę, nie chcę, chce żeby została moją małą córeczką;-)

Masakra ten piesek..to chyba trzeba być chorym, żeby kupić taką zabawkę dla dziecka..:baffled:
Oliwka A no niestety tak szybko dzieci rosną, ale teraz masz powoli małą kobietkę :tak:

Hej, wczoraj byliśmy z R w Auchanie i kupiliśmy jUz dla dzidzi skarpeteczki ,2 czapeczki ,Kilkaa body:)) normalnie nie mogliśmy sie powstrzymać:) a wiele rzeczy maja przecenione. Ale i tak za miesiac zaś trzeba będzie powoli kupować wiecej. A co do tej zabawki to masakra jakaś poprostu!! Jak oni mogą takie rzeczy sprzedawac:wściekła/y:

reklama
pokazalam pieska mezowi i on mowi ze to zart albo sciema, faktycznie szukalam w googlch i nie znalazlam nic takiego w sieci. oby...

Do góry