reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Nef dostałam ten formularz zwrotu, ale jednak zostawie te łaszki, kurtka sie przyda, a spodnie tak jak pisałam wcześniej, ukryję za kozakami :-D

Smile widzisz, to juz chyba kwestia gustu, a z tymi spodniami ....to dopiero bonus, czemu ja tak nigdy nie mam :-(
Też mam jeszcze 2 pary z H&M i z jednych jestem zadowolona, są fajnie obcisłe ( a takie lubie), drugie bardziej luźne i juz mnie troszke denerwują, bo lekko wiszą na tyłku. U nas w Szczecinie całą kolekcję MAMY przenieśli do jednego sklepu i taki tam teraz syf ze szok, wszystko przebrane, dobrze ze te jedne udało mi sie idealnie dobrac.
Mogłabyś wrzucić link tych, które kupiłas na all ?

reklama
izunia no to zakup nie jest aż taki zły, skoro nie chcesz odsyłac:-D

smile ja tez nie mam pewności czy moja kurtka wytrzyma do samego końca, ale mam nadzieję, że chociaż do końca zimy, bo mam wiosenny płaszczyk z poprzdniej ciązy

A ja chciałam zakupić tą kurtkę z happy mum xl, ale obawiam się, że bedzie mała :-( Dziewczynki, te co je mają, a rozmiary podane na necie, to są już po rozszerzeniu, czy przed ??

Kurczaki fajny ten Casmiro płaszczyk .

Dziewczyny a w Krakowie w Bonarce czy Factory czy jakimś centrum tego typu jest Happy Mum??
cholerka przymierzyłabym go...

happy mum jest w bonarce
a z rozmiarem to Pani mi kazała kupić taki w który się mieszcze teraz bez wstawki, czyli S była jeszcze troszke luźna na brzuchu więc powinna starczyć do porodu
a XS juz było opięte na brzuchu jak moja normalna kurtka więc polecała mi kupić tą S

Kurcze, to teraz nie wiem, normalnie mam rozm. 42/44 ale obawiam się, że może być problem. Teraz "normalny" płaszcz zimowy mam xl ale już zaczyna mi się bardzo opinać na brzuchu, a dodatkowo czuję się w nim jak dwa sumo :-D chciałabym przynajmniej jak jedno.
Muszę się wybrać do Wrocka i przymierzyć.

Kurcze, to teraz nie wiem, normalnie mam rozm. 42/44 ale obawiam się, że może być problem. Teraz "normalny" płaszcz zimowy mam xl ale już zaczyna mi się bardzo opinać na brzuchu, a dodatkowo czuję się w nim jak dwa sumo :-D chciałabym przynajmniej jak jedno.
Muszę się wybrać do Wrocka i przymierzyć.
w happy mum mają zaniżoną rozmiarówke, ja nosze zwykle S/M
a tutaj w sam raz było na mnie XS, S jest troche za duze w ramionach ale kupiłam jak pani mi poradziła i jestem zadowolona,
najlepiej jest jechać przymierzyć
mi Pani dała brzucch sztuczny żebym mogła zobaczyć i z tym brzuchem miałam na prawde wielki nie wiem czy taki będe mieć ale spokojnie się zapiełam i było jeszcze duzo miejsca ze wstawką :)

reklama
Do góry