reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

klaudia ja mam ten sam problem z rękawami, lubie jak sięgają mi do połowy dłoni, a cięzko mi takie kurtki dobrac :tak: długaśne łapska mi wyrosły hahahaha
a ten płaszcz z Happy Mum własnie ma rękawki ciut ciut przykrótkawe, ale co tam :baffled:

Nef zdecydowałam, ze oddam jednak te spodnie, juz wysłałam, podoba mi sie że oni natychmiastowo odpisują na maile :-) a 200 zł piechotą nie chodzi, zawsze kupie sobie jakies w H&M albo ze 2 pary na all.

Dziewczyny które mają płaszczyk Casmiro, czy Wam też zostawia on te kłaczki na jasnych bluzkach ? Kurcze miałam go dzis pierwszy raz na sobie i wracam, a tu..:szok: na łososiowej bluzce mam pełno tej czarnej wełenki czy czegos tam, troche nie fajnie. Może w miare noszenia wyłysieje ten czarny misiaczek od środka, bo nie założę pod niego białej bluzki jak tak dalej bedzie.

Jeśli chodzi o zakupy na allegro, bardzo polecam te bluzki, może jakośc jakas tam nie mega superowa ale cena tez nie powala, także jak dla mnie są ok
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek- żabot (2768198872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.,
Bluzka podkreślająca brzuszek- ozdobne marszczenie (2768198857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
a mi dzisiaj przyszedł płaszczyk który wylicytowałam na allegro, fajny, używany za 5 zł, miejce na brzuszek jest tylko ciasny mi w ramionach i w biuście, coś muszę pomyśleć, moze guziki trochę przesunę, niby rozmiar 38 ale trochę ciasno , a tak mi się podoba

izunia znam tego sprzedawce z poprzedniej ciąży, potwierdzam, ze w porządku za taką cenę

lenka
spróbuj się przejść do krawcowej, może cos wymysli, lepiej sama nie kombinuj, bo to zbyt skomplikowana przeróbka
ja w lecie rozdarłam kieszonke na nowiutkiej spódnicy, myslałam, że do wywalenia, a krawcowa odpruła, przeszyła pionowo rozdarcie i spowrotem przyszyła tą kieszonkę, ale przesuwając szwy, żeby znowu miały te same wymiary - kompletnie nic nie widać.

A jak się nie da, to wystaw na allegro i szukaj dalej, trudno

ja bluzki kupiłam w c&a na normalnym dziale , takie fason z gumką pod spodem i nie obciskają mi brzucha więc ok :tak:
Najgorzej to jest z biustonoszem..wczoraj mi babki w sklepie powiedziały,że ja noszę za duży rozmiar ale te co mi dały to się strasznie ściśnięta czułam i ta miseczka i tak za mała ale większych nie było :-( Polecacie biustonosze jakiejś firmy??

Ja sobie kupiłam w sobote wreszcie biustonosz bo ze starych już mi cycki wyskakiwały :no: kupiłam firmy AVA, ale jak się bedzie sprawował to nie wiem, jak na razie jest ok. Kiedys miałam z Kris Line i był ok, no i oczywiście Panache ;-)
Jak dla mnie oby nie Triumph bo się strasznie szybko obwód rozciąga i później jest taki luźny worek co nic nie trzyma, no i ta okrojona rozmiarówka...

Dziewczyny, rozpaczliwie poszukuje fajnego dresu ciazowego, na allegro tylko pare i zaden mi nie podszedl....napotkalyscie sie moze na takie cudo?

reklama
aaaaa ja miałam w poprzedniej ciąży staniki firmy Alles, są na allegro, albo na ich oryginalnej stronie. Naprawdę fajne, moge w 100 % polecić :-) zwłaszcza te usztywniane ;-)

Do góry