reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Ja dzisiaj byłam w HappyMum kupić płaszczyk. Oczywiście Ski nie było, więc mierzyłam XS. Trochę byl ciasnawy w ramionach. Zamówiłam przez internet.

Happy mum - odzież ciązowa, marynarki, Casmiro black jacket.

Ogólne wrażenia - cudowny, piękny. I wcale nie taki cienki jak te w H&M. Napisali mi, ze we wtorek będzie u mnie :)

I jak już jestem przy ciuchach.. chodzicie w butach na obcasach? Ja dzisiaj widziałam przepiękne kozaki w Kazarze. Tylko one na obcasie. Nie duży, ale zawsze to jakiś obcas.. I sama nie wiem czy kupic czy nie.

reklama
Smile Ja na codzień to rzadko zakładam obcasy ale myślę,że kozaki możesz kupić bo buty zawsze mogą być na później ;-) Fajny ten płaszczyk, ja się na razie jeszcze mieszczę w swoje stare :-p

Smile ja chodzę w kozaczkach na obcasie, ale ze stabilnym obcasem, ale tylko jak wychodzę gdzieś na miasto, bo po wsi to w adidasach śmigam ;-):-D, jeśli chodzi o szpile to w 12 cm balowałam na weselu już jako ciężarna więc też ok :tak:

smile ja w poprzedniej ciąży zakładałam obcasy do jakiegoś 7 m-ca, bo potem nogi mi strasznie opuchły i musiałam nowe większe baletki kupić. A najgorsze, że po porodzie, jak opuchlizna zeszła, okazało sie, ze wszystkie buty mam do wywalenie, bo mi stopa urosła o 1 rozmiar. Tylko ja sporo przytyłam - 20 kg i pewnie ta waga mi obciążyła stopę. Później w ogóle nie mogłam chodzić na obcasie, bo nogi bolą, ale też prawda, ze dużo chodzę pieszo - z małą.

Jeśli dotychczas chodziłaś na obcasie, to pewnie i teraz dasz radę.

Smile widziałam go w gazecie - cudny jest! Ja na dziś mieszczę się jeszcze w swój "normalny", ale to dlatego, że sporo schudłam przed ciążą. Kiedy zaczną się problemy z dopinaniem, liczę na zimowe wyprzedaże ;-)

o wlasnie, przeciez beda zimowe wyprzedaze :D jakos tak myslalam o nich tylko w kontekscie ubran dla malucha ;) a przeciez jak mi brzuch wywali w koncu i sie przestane dopinac to zawsze cos taniej bede mogla upolowac :-)

co do obcasow to ja poki co zasuwam w botkach na dosc sporych obcasach (ale grubych, wiec stabilnych). na zime myslalam zeby kupic oficerki, ale jakos tak zawsze chodzilam zima na obcasach i mi dziwnie w takich plaskich kozakach :eek:

Smile bardzo proszę o fotkę płaszczyka jak przyjdzie, oczywiście na Tobie ;-). Chciałabym zobaczyc jak mniej wiecej wygląda, bo te ich zdjęcia to zawsze podpicowane są :-D a w moim mega ucywilizowanym Szczecinie nie ma tego sklepu :no: jak większości zresztą . Także plissssss .

Ja jeszcze sie nad tym zastanawiam Happy mum - odzież ciązowa, marynarki, Candy grey jacket . ale ten pierwszy chyba praktyczniejszy bedzie.

Izunia, ten płaszcz jest cudowny. Gdyby był mój rozmiar, to pewnie bym się skusiła. A tak, zaoszczędziłam sporo, bo kupiłam kurtkę zimową (większą) za jedyne 94 zł. Zadowolona jestem, bo jest ciepła, dłuższa, a i liczę że brzuszek mi tak mocno nie wywali, żebym musiała coś jeszcze kupić.

Aneta ale chodzi Ci o ten czarny czy szary który wkleiłam ?
A rozmiary standardowe czy jakies zaniżone, bo jednak musze kupic z internetu i nie chce strzelic gafy, zeby nie bawic sie potem w wymiane i zwroty.

reklama
Aneta ale chodzi Ci o ten czarny czy szary który wkleiłam ?
A rozmiary standardowe czy jakies zaniżone, bo jednak musze kupic z internetu i nie chce strzelic gafy, zeby nie bawic sie potem w wymiane i zwroty.
O ten szary. A pisząc o rozmiarach, miałam na myśli rozmiary większe niż te podane. Ja spora babka jestem i potrzebuję mniej więcej XXL.

Do góry