reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Aneta to już wszystko wiem :-) teraz mam dylemat, ten czarny praktyczny z tymi zamkami, a ten szary ma słodką tą kokardkę, także juz nie wiem :-(
Rozmiarowo niby jeszcze noszę 38 ale nie wiem czy w ramionach bedzie oki, bo dośc szeroka jestem, trzeba bedzie zaryzykowac :-p

reklama
byłam dzis na zakupach i wróciłam jednak z tym Happy mum - odzież ciązowa, marynarki, Casmiro black jacket.

tez szary o którym piszecie wyglądał na mnie okropnie, za duzy nawet najmniejszy rozmiar i jednak brzuch z niego wystaje ;/

na prawde szkoda mi było kasy.. ale mama powiedziała ze sponsoruje bo w zeszłym roku na święta miąła mi kupić płaszcz ale nie kupiła bo juz nie było więc w tym roku zasponsorowała :p
bo szukałam w normalnych sklepach ale szczerze to ceny kurtek podobne... a w happymum pani dała mi nawet sztuczny brzuszek zebym zobaczyła jak bede wyglądac jak urośnie :D:D

Królewna mi Pani tez proponowała brzuszek :p

Ja tam ten Casmiro z Happymum uważam za rewelacyjny, bo może i posłużyć po ciąży. Szkoda, że takiego nie miałam przy Antku, bo jak już urodziłam to latałam przez połowę stycznia po sklepach i szukałam jakiegoś płaszcz normalnego :p. W kwietniu raczej tego problemu mieć nie będę, ale zawsze może posłużyć w przyszłym sezonie.

To jeśli wszystkie kupujecie ten czarny, to ja tez sie skuszę :-p całe kwietniowe bb bedzie w nich chodziło hahahha :-D
tylko musze sie jeszcze pomierzyć zeby z rozmiarem gafy nie strzelic

Izunia a przymierzałaś najpierw w sklepie? bo tam mają jakieś dziwne rozmiary :| ja mam xs kurtki zawsze a tu musiałam s kupic :p

ja juz użytkuje kurtke , wygodna jest :D

królewna no właśnie nie przymierzałam bo nie ma tego sklepu u mnie w mieście :-( ale jest możliwośc wymiany lub zwrotu wiec jak coś to na pewno skorzystam :tak: mam nadzieje ze nie bede musiała :-p
kupiłam M bo zawsze takie biorę, a według nich rozmiar M- równy jest 40-42 także myśle ze bedzie ok

Właśnie przyszły moje zakupy.

Powiem Wam, że wydałam 600 zł i w sumie jakos nie jestem mega zadowolona. Kurtka rozmiarowo ok, ale jakoś nie powala mnie swoim wyglądem. Owszem, wydaje się byc dobrze wykonana i z dobrego materiału, ale jednak to troszkę nie mój gust.
Spodnie są za krótkie :no::wściekła/y: i jestem mega zła. Wziełam rozmiar M, według nich mają długie nogawki ale jednak nie na moje 174 cm wzrostu.
No cóż, pocieszam sie tym, że bede chodzic w kozakach i nie bedzie widac tego defektu.
A kurtka....no cóż :sorry2: przyda sie na pewno, zwłaszcza, że jest bardzo ciepła i bedzie w sam raz w góry na sylwka, takze jestem dobrej myśli.
Jedno jest pewne...zawsze lepiej zobaczyc coś na żywo, niż kupowac w ciemno w internecie, ale jak pisałam wcześniej, liczyłam sie z tym ryzykiem i byłam przygotowana :tak: szkoda tylko trochę kaski :zawstydzona/y:

izunia jak nie oderwałaś metek, to możesz oddać te rzeczy, stracisz tylko koszty przesyłki:tak:
w happy mum nie ma problemów ze zwrotem czy wymianą na inny rozmiar - korzystałam z tej opcji, powinnaś mieć w paczce formularz zwrotów - wypełniasz i wysyłasz ciuchy wraz z paragonem

reklama
Izunia - moja kurtka wczoraj dotarła i ja jestem zachwycona ;). Mierzyłam ją w sklepie XS i była taka na styk. Kupiłam S i jest extra.. Chociaż zastanawiam się czy wytrzyma do marca.. Ale zawsze mam jeszcze płaszcz po Antku w szafie.

Ja za to kupiłam spodnie na allegro. Kupiłam 2 pary w H&M, ale jakoś nie lubię w nich chodzić. Leżą na dnie komody :/. Te co teraz kupiłam mi odpowiadają. A teraz hicior. Kupiłam 1 parę czarnych spodni i 1 parę jeansowych... Dzisiaj przyszła paczka, a tam 3 pary :D. 1 czarna i 2 jeansowe :D
To już mój drugi taki zakup. Za pierwszym razem kupiłam sukienkę za 350zł z UK. Dostałam 2 sukienki i zwrot kasy :p

Do góry