reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

jeśli wyprzedaże są w grudniu dopiero to ja na pewno czekac nie bede :p co prawda w mój płaszcz sie zapne, ale przy małym dziecku to niewygodne jak mi sie gdzies na brzuchu opina;/ a tu sie schylać trzeba itp wole coś luźniejszego miec

reklama
A ja chcę sobie kupić coś takiego Śliczna tunika na każda okazje - kolory (2768198833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam nadzieję, że coś to warte za tą cenę...:sorry2:

A z innej beczki- mam prośbę do mamusiek oczekujących na kolejne szczęście- Proszę podeślijcie mi proszę linki do łóżeczek dla większych pociech jakie im pokupowałyście-???:tak:
Będę bardzo wdzięczna. Juliś śpi ciągle w tym dla maluszków a za miesiąc chciałabym ją zacząć przyzwyczajac do czegoś nowego gdzie będzie spała po porodzie maleństwa.

ella ja miałam w poprzedniej ciąży od tego sprzedawcy te bluzki
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (2753812025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (2761257991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeszcze ich nie zakładałam w tej ciąży, ale patrzyłam na materiał - wygląda ok.
Ta w łódkę marszczona na brzuchu była fajna i super sie układała na dużym brzuszku, a ta w serek miała przeraźliwie wielki dekold, coś kombinowałam i robiłam zaszewkę, żeby się tak nie rozłaził

a z łózeczek mam rozmiar 180/80, wymiar na tryle duży, że i ja tam wejdę jak młoda marudzi, chociaż do spania byłoby mi niewygodnie, bo mam 172cm wzrostu.
dokładnie to
ŁÓŻKO DLA DZIECKA LUX 80X160 80X170 80X180 80X200 (2747053609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

super są demontowane barierki, dwie pojemne szuflady - w jednej trzymam pościel, w drugiej zabawki. Jedna duża szuflada byłaby mniej praktyczna.

Ella - u nas Antek śpi na zwykłym dużym materacu z łóżka :)... ma mały pokój, więc wstawianie łożka zabierałoby mu dużo miejsca do zabawy.. a tak sie wala troche po materacu trochę po podłodze i jest OK. jak się przeprowadzimy to kupimy takie z Ikei.

Dzieki dziewczyny za linki do bluzek-cos sobie tez kupie bo mam tylko 1 ciazowa a w domu siedze nieprzyzwoicie w dresach ;-p mam wybrane lozeczko dla malenstwa ale to wstawie zdjecie w wyprawce ;-)

reklama
ella ja się u tej babeczki zaopatrzyłam i mam to co ty wstawiłaś i dla mnie jest trochę krótka ale resztę bluzek te co wkleiła Nef są już ok ale ja mam w ogóle problem z bluzkami bo mam bardzo długi tułów ale jak coś ci nie podpasuje to babeczka nie robi problemu by wymienić na inną bluzeczkę lub na zwrot pieniążków. Sama u niej wymieniałam jedną bo była za szczupła w rękawach.

Do góry