Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Pchła, przeniosłam posta do wyrawkowego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a nie wiecie przypadkiem gdzie w Krakowie można kupić Alles Mama? Tak na przyszłość pytam, bo wyglądają fajnie, ale jakoś nie lubię kupować biustonoszy bez przymiarki (chyba że Triumfa, to mogę w ciemno :-))
krolewnazmarcepana; a moze jakas fotke udaloby Ci sie wkleic? Ja w zimowke sie jeszcze zapinam z luzem ale takie na stronie happymum sweterko-tuniki laczone z bawelna widzialam... Szkoda troszke pieniazkow ale w koncu raz na czas mozna sobie przyjemnosc sprawic, w koncu z 5 mies w tym pochodzimy conajmniej :-) a potem... hmm allegro;-)
królewna - ta: Happy mum - odzież ciązowa, marynarki, Casmiro black jacket.?
Ja chce po nia dzisiaj bądź jutro jechać. Ja już się nie zapinam w zeszłoroczny płaszcz, a stary ciążowy jakiś taki workowaty. Chyba w kwietniu będzie na mnie dobry :/