Ella1
Fanka BB :)
Ella, wow coz za opis Gdyby mi tak kazdy mowil na temat kazdego wozka))
Mysle, ze kazdy ma plusy i minusy..ja bede sporo jezdzic np, nad morze wiec chce cos stabilnego, jednoczesnie musze sprawdzic czy to auta mi sie zmiesci. Z ta gondola to faktycznie masz racje...dziecko nie bedzie dlugo w niej lezec..KUrcze musze przemyslec...Ty jeszcze jakie wozki bralas pod uwage jak kupowalas swoj?
I moze glupie pytanie..ale jak kupuje wozek to mam te 3 siedzonka od razu kupowac czy sie dokupuje z czasem?
Jak widać każda z nas ma inne potrzeby i poziom satysfakcji. Ja jestem bardzo na tak, dziewczyny na nie. Ile ludzi tyle opini Na szczęście każy może decydowac sam:-) Nie bardzo wiem o co pytasz z 3 siedzonkami? Fotelik? gondola i spacerówka? Jeśli tak to fotelik samochodowy wcale nie musi pasować do wózka. Może, ale nie jest to konieczne. Niemniej taki czy inny potrzebny jest od razu żeby dziecko ze szpitala przywieźć. Gondola potrzebna na spacerki kilka dni po porodzie więc właściwie potrzebna od razu..a Spacerówka jest kupowana ze stelażem z kołami więc chyba nie ma opcji żebyś kupiła gondolę z kołami- to gondola jest opcją dodatkową. Możesz kupić stelż z kołami i to co sie dopina jako siedzisko z buda do tych kół (razem tworzy wózek spacerowy) i dokupić kub nie do kupywać osobno gondolę i fotelik. JA właśnie tak zrobiłam- stelaż z siedziskiem kupiłam nowy a gondolę i fotelik dokupiłam przez allegro używany.;-)