Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
racja, tymbardziej, że są mega sexy ;-):-)N
Dotkass też bym nie kupiła bez przymiarki, ale jeżeli sprawdzony jeden model a na necie tańszy to po co przepłacać...
ja nie z tych co się foch.ują, za stara już na to jestem, no i niestety wiem, kiedyś moje piersi były dla mnie czymś wow, teraz już mniej, bo bardziej odczuwam ból kręgosłupa przez ich ciężar, no i po porodzie nie mogę już opalać się toples, co tak bardzo uwielbiałam, bo kiedyś stały, teraz już lekko wiszą, niestety, ale i tak nie jest źle, nadal są sexyJa też muszę kupić jakiś większy bo czuję jak mi wszystko wylatuje haha
Dotkas Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to co napiszę bo to komplement ..ale masz balony