white_orchid
Fanka BB :)
któraś się orientuje, czy są xlandery, w których można zmieniać kierunek siedziska w spacerówce? bo koleżanka mówiła, że jej dziecko np. czasem się denerwuje, że nie widzi mamy ;-)
aaa i mam pytanko, kupujecie kurtkę/płaszcz na zimę specjalny ciążowy? czy nie ma takiej potrzeby? może macie jakieś doświadczenia z tym związane ;-)
jak juz ktos napisal w najnowszym modelu x-move mozna zmieniac kierunek jazdy spacerowki, ale z tego co wyczytalam w necie to w porownaniu z XA ten caly x-move moze sie schowac (szczegolnie cos z podbijaniem kiepsko), z kolei w XA brak tej przekladanej spacerowki i masz babo placek
co do kurtki/plaszcza to ocenie jak mi choc troche brzuch wyjdzie. bo jak bedzie rosl takim tempem jak teraz to chyba do porodu zostane w swoich obecnych ubraniach
a tak na serio to ciezko ocenic. wyjdzie w praniu poki co spokojnie zasuwam w swoim plaszczyku jesienno-wiosennym rozmiar 34 w sumie zimowy plaszczyk mam taki ze brzuch spokojnie powinien sie zmiescic (ma tylko 4 guziczki dwurzedowo, ale tak wyzej na wysokosci biustu), wiec prawdopodobnie obejdzie sie bez dodatkowych zakupow
Wlasnie poogladalam sobie jeszcze prawdziwe zdjecia mutsy i troszke razi mnie ze material nie jest matowy :-/ no i jak skompletowalam zestaw 3 w 1 z maxi cosi fotelikiem, parasolka, torba, folia, adapterem do sammochodu to wyszlo 4200 musialby byc faktycznie niezawodny i super w prowadzeniu zebym sie na niego zdecydowala ale jak to sprawdzic przed kupnem
ja dzis ogladalam Mutsy Evo na zywo i jestem zakochana
czadowy jest ) swietnie sie prowadzi w zasadzie jednym palcem, bez problemu mozna zawrocic w miejscu, leciutki, zgrabniutki... no poprostu wozek dla mnie
material nie matowy, ale na zywo mi sie podoba. i juz nawet wiem jaki kolor chce bialy na czarnym stelazu)) wiem -szalenstwo bialy wozek, ale Mutsy jest z takiego materialu ze mysle, ze latwo sie to bedzie czyscic. w wielu przypadkach chyba zwyczajnie przetrzec wystarczy
moja druga miloscia po dzisiejszych zwiadach (ktorej wczesniej nawet nie bralam pod uwage) jest Teutonia Be You. tak samo swietny wozek tylko az 1300zl drozszy niz Evo :/ a w sumie podobaja mi sie tak samo... no i Teutonia ciezsza. juz poczytalam ze male przednie kolka daja zima rade, ale chyba jesli mam wozki, ktora tak samo mi sie podobaja, a jest az taka roznica cenowa to biore tanszy... a latem 2014 kupuje dodatkowo spacerowke Maclarena Techno XLR
jak tak sobie licze to za cene Teutonii mam Mutsy Evo 2w1, a do tego Maclarena