aneczka852
Fanka BB :)
dotkass miałam dokładnie to samo z piersiami jedną karmiłam a z drugiej leciało tyle że ja nie zamrażałam bo nie było potrzeby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aneczka ja też nie zamrażałam, miałam nadmiar mleka i nigdy go nie brakło, ale koło 3 m-ca Ami się odechciało cyca i przerzuciła się na butle
ankzoc, ja też muszę 3 w 1 kupić, tzn chcę, bardziej się opłaca, niż na raty kupować, chyba, że się ma jak krolewna, wtedy bez sensu drugą gondolę kupować
krolewana, ja to zboczona jestem, ale wózek nie jest tak istotny jak fotelik dla mnie, i Maxi Cosi Cabrio Fix to jedyny wybór dla mnie a w quinnym dodają w komplecie właśnie Cabrio Fix drugi fotelik w jakim jeździ Ami i będzie jeździła już do końca do jest jako drugi i ostatni jest od 9 kg do 36 kg to Recaro Young Sport- jagby któraś poszukiwała to polecam chociażby z powodu tego, że jeden większy wydatek ale już do końca
krolewna, ja miałam maxi cosi, bez adapterów, przypinany pasami