reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

reklama
aneczka852 - to ja pisałam o zamrażaniu a robiłam to dlatego, że po 6 m-cach wracałam do pracy i nie było możliwosci karmienia tylko przed pracą, i popołudniu lub w nocy. A tak zawsze w ciągu dnia jak miała mała ochotę to było moje mleczko

aneczka ja też nie zamrażałam, miałam nadmiar mleka i nigdy go nie brakło, ale koło 3 m-ca Ami się odechciało cyca i przerzuciła się na butle :dry:

ankzoc, ja też muszę 3 w 1 kupić, tzn chcę, bardziej się opłaca, niż na raty kupować, chyba, że się ma jak krolewna, wtedy bez sensu drugą gondolę kupować :tak:

aneczka ja też nie zamrażałam, miałam nadmiar mleka i nigdy go nie brakło, ale koło 3 m-ca Ami się odechciało cyca i przerzuciła się na butle :dry:

ankzoc, ja też muszę 3 w 1 kupić, tzn chcę, bardziej się opłaca, niż na raty kupować, chyba, że się ma jak krolewna, wtedy bez sensu drugą gondolę kupować :tak:

noo jak sie nie ma żadnego wóżka to na prawde sie nie opłaca, bo my przy Mai sprawdzaliśmy wszystkie opcje zeby jak najmniej wydac ;O i nam wyszło jeszcze więcej za osobną gondole, fotelik i spacerówke niz za nasz wózek :p heheh

jeszcze zależy jaki chcecie miec fotelik, bo jak jakis maxi cosi to tez kasy troche kosztuje, ja chciałam miec wszystko w jednym i mamy zwykły fotelik od wózka, a często jeździlismy na zakupy albo gdzies i wtedy nie przekładałam małej do gondoli tylko wpinałam adaptery na kółka i mała nawet sie nie budziła :D

krolewana, ja to zboczona jestem, ale wózek nie jest tak istotny jak fotelik dla mnie, i Maxi Cosi Cabrio Fix to jedyny wybór dla mnie :tak: a w quinnym dodają w komplecie właśnie Cabrio Fix :tak: drugi fotelik w jakim jeździ Ami i będzie jeździła już do końca do jest jako drugi i ostatni jest od 9 kg do 36 kg to Recaro Young Sport- jagby któraś poszukiwała to polecam chociażby z powodu tego, że jeden większy wydatek ale już do końca :tak:

krolewana, ja to zboczona jestem, ale wózek nie jest tak istotny jak fotelik dla mnie, i Maxi Cosi Cabrio Fix to jedyny wybór dla mnie :tak: a w quinnym dodają w komplecie właśnie Cabrio Fix :tak: drugi fotelik w jakim jeździ Ami i będzie jeździła już do końca do jest jako drugi i ostatni jest od 9 kg do 36 kg to Recaro Young Sport- jagby któraś poszukiwała to polecam chociażby z powodu tego, że jeden większy wydatek ale już do końca :tak:

ja niestety maxi cosi nie kupie nigdy, moja kuznka miała wypadek samochodowy z dzieckiem i fotelik nie wiem jakim cudem wypiął sie z adapterów :szok::szok::szok: moze był jakiś wadliwi.. nie do tej pory nie czaje jak to sie mogło stać ;| na szczęscie nic sie nie stało
ja przypinam swój pasami i wiem przynajmniej ze jak go zapiełam to sie trzyma
niestety jesli chodzi o foteliki to czy to jest maxi cosi, czy jakakolwiek inna firma dla mnie nie ma znaczenia

my jeździlismy bez fotelików i żyjemy ;]

a co do drugiego fotelika, my mamy z coneco tez wydatej jeden do konca zycia a kosztował 400 zł

reklama
bo jest coś takiego jak baza Isofix, właśnie taka podstawka, ale jej się używa zazwyczaj na środkowym miejscu pasażera z tyłu, jeśli nie ma odpowiednich pasów...ja nawet nie miałam zamiaru kupować tej bazy, bo zawsze woziłam, albo z przodu, albo z tyłu za kierowcą, lub pasażerem :tak: a z bazą wygląda to tak easyfix_lg.jpg

Do góry