reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Byście się trochę podzieliły, bo ja mam 70B. Obecnie mam sutki rozdrażnione i mnie swędzą to nie noszę stanika:laugh2: i różnicy oczywiście nie ma więc po co się męczyć

reklama
dziewczyny, jak lubicie takie workowe luźne koszule, to ja polecam te z vienetty - rozszerzają się ku dołowi i mają dosyć duże guziki, które łatwo i szybko się zapina. Miałam taką w szpitalu przy Gosi i byłam z niej bardziej zadowolona od takiej klasycznej prosto skrojonej.

takie coś
Koszula VIENETTA SECRET~ Bawełna ŻYRAFA~r. L (2689220914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszula VIENETTA SECRET~ Bawełna BIEDRONKA~r. S (2689315503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miałam chyba rozmiar XL tej koszuli, i w ramionach był dobry, a ciążówki nosiłam wówczas jakoś M lub L

a ja niby biust 75 b więc też szału nie ma, ale w ciązy trochę mi "urosły" :laugh2:w każdym razie miałam tyle pokarmu, że leciało ze mnie 24 na dobę musiałam nosić stanik z wkładkami

u mnie było to samo dlatego musiałam podstawiać butelkę :zawstydzona/y: później to zamrażałam to mleczko... i jak wróciłam do pracy to Maja miała i tak moje :-)

Tasia001 - ja właśnie tak robiłam wnosiłam gondole , później stelaż... nigdy nie zostawiałam na klatce bo kradną

myszka_1405 - ja też taki miałam ale 4 kołowy i był stabilny, stał u mojej tesciowej która zajmowała się Mają i była mega zadowolona... nawet nie pozwoliła mi go sprzedać, bo powiedziała, że dla 2 będzie miała

krolewnazmarcepana - to mnie natchnęłaś tym evo, oglądałam go w necie

Nef -super słodkie

a ja kupiłam sobie spodnie w reserved dżinsowe rurki ale na gumkę u góry o takie są świetne i ta cena 89 zł
Zobacz załącznik 505750

a ten evo to jest nawet lekki jak na taki wózek, 6,5 kg to tyle samo co nasz espiro magic a o wiele bardziej stabilniej i lepiej wygląda

a spodnie fajne :)
tez włąsnie coś podobnego kupiłam w C&A tez na gumke u góry :)

a ja mam mały biust to moge poszalec z koszulą :D:D haha ;) a takie worki mam 3 z poprzsedniej ciaży to w razie czego coś tam mam juz :D:D

krolewnazmarcepana - obejrzę na spokojnie pewnie gdzieś w styczniu i coś się zdecyduję :-), spodnie są takie jak dżinsy ale się rozciągają...no i były 2 rodzaje cienkie i grubsze wzięłam te 2 z uwagi na porę zimową

krolewnazmarcepana - obejrzę na spokojnie pewnie gdzieś w styczniu i coś się zdecyduję :-), spodnie są takie jak dżinsy ale się rozciągają...no i były 2 rodzaje cienkie i grubsze wzięłam te 2 z uwagi na porę zimową

no ja tez mam takie jak legginsy tylko jeansowe takie cienkie, ale skoro w RE kupiłas to moze sie jeszcze wybiore :D ja lubie obcisłe spodnie i na nogach mam obciisłe a na brzuchu fajnie sie dopasowują :))

a co do wózka to jak narazie moj faworyt ale zobacze co bedzie w przyszłym roku :p bo gondolke mam więc mi sie nie śpieszy :D

reklama
Do góry