Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jedną karmiłam, a z drugiej sikałoa ja niby biust 75 b więc też szału nie ma, ale w ciązy trochę mi "urosły" w każdym razie miałam tyle pokarmu, że leciało ze mnie 24 na dobę musiałam nosić stanik z wkładkami
Tasia001 - ja właśnie tak robiłam wnosiłam gondole , później stelaż... nigdy nie zostawiałam na klatce bo kradną
myszka_1405 - ja też taki miałam ale 4 kołowy i był stabilny, stał u mojej tesciowej która zajmowała się Mają i była mega zadowolona... nawet nie pozwoliła mi go sprzedać, bo powiedziała, że dla 2 będzie miała
krolewnazmarcepana - to mnie natchnęłaś tym evo, oglądałam go w necie
Nef -super słodkie
a ja kupiłam sobie spodnie w reserved dżinsowe rurki ale na gumkę u góry o takie są świetne i ta cena 89 zł
Zobacz załącznik 505750
krolewnazmarcepana - obejrzę na spokojnie pewnie gdzieś w styczniu i coś się zdecyduję :-), spodnie są takie jak dżinsy ale się rozciągają...no i były 2 rodzaje cienkie i grubsze wzięłam te 2 z uwagi na porę zimową