Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
klaudia, ja też takie miałam i takie też mam zamiar kupić teraz dzięki za link koszulki super :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty i całkiem fajna cena :-)klaudia, ja też takie miałam i takie też mam zamiar kupić teraz dzięki za link koszulki super :-)
ciekawe, ale chyba jednak zdecyduje się na worki ;-), mam wrażenie, że jak zacznę cycka wyjmować to mi się tak rozciągnie to miejsce, że będą mi wypadaća ja tez miałam takie ale mi sie nie podobają już
wolałabym coś bardziej kobiecego a nie te worki
zaraz wam znajde linka
Koszula nocna ciążowa i do karmienia M Nowe Kolory (2667982233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ciekawe, ale chyba jednak zdecyduje się na worki ;-), mam wrażenie, że jak zacznę cycka wyjmować to mi się tak rozciągnie to miejsce, że będą mi wypadać