reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

ja jak Amelcia była mała wynajmowaliśmy mieszkanie na przeciwko mojej Mamy, Mama mieszkała z Babcią i miałam o tyle dobrze, że dzwoniłam tylko do drzwi, Ami dawałam Babci znosiłam wózek, że był lekki to szybciutko, i wracałam po Ami :tak:

reklama
Nef gdzieś na przedłużeniu Drobnera jest sklep (chyba jeszcze jest) to jest chyba ul. św. Macieja o ile się nie mylę...Tam na rogu sa dwa salony sukien ślubnych, z Mpk jedzie tam 128, 6 i 7, resztę trzeba przedreptać..Nie wiem czy dobrze napisałam :|

Dotkass no właśnie chyba zaraziłaś mnie tym Quinny Speedi. Jeszcze muszę jakąś mamę znaleźć i na żywo testy przeprowadzić:-)
ja nawet nie testowałam, dopiero w sklepie, zaufałam siostrze, która potwierdziła moje zauroczenie tym wózkiem :tak:, teraz może być Ci ciężko kogoś znaleźć, bo przecież już nie jest tak modny i na topie ;-):-D ja w każdym razie POLECAM!!! i wiem, że innego nawet szukać nie będę- decyzja podjęta :tak:

Dziewczyny Quinny Speedy jest malo stabilny, przy uniesieniu lekko tylu buja sie na przednim kolku. Ja rowniez bylam zakochana w tym wozku, ale rozmyslilam sie po testowaniu stabilnosci :-( sytuacji uniesionych tylnych kolek jest setki dziennie, a skoro buja sie pusty ja juz sobie wyobrazilam co bedzie gdy bobo jest wewnatrz plus zakupy...
Przy glupim schodku czy wysiadaniu z tramwaju autobusu bedzie sie bujal jak cholera.

My rozwazamy Coral, ale jutro sie okarze co z nim bedzie po testach w sklepie.
Na 100% czterokolowiec, bo musze miec 100% zaufania do niego. Na pewno ze skretnymi kolami.

no ja tez jestem za 4 kolowcem.... przy wiki mialam 3 kolowa spacerowke espiro magic 3 o taki Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://bi.gazeta.pl/im/9/5123/z5123319Q,Espiro--Magic-3.jpg i szczerze powiem ze musialam pilnowac wikusi bo jak sie mocniej wychylila czy podskoczyla to wozek tracil stabilnosc i lecial na strony, a juz nie powiem co sie dzialo w np lesie na korzeniach albo na nierownym chodniku.... musialam mocno manewrowac zeby nie bylo lipy.... szybko przestalismy z niego korzystac.... strasznie mi sie podobal, po zlozeniu bardzo malo miejsca zajmowal, byl leciutki ale nie bylam z niego zadowolona wlasnie ze wzgledu na stabilnosc....

My od jakiegos czasu chodzimy na spacery z coreczka sasiadow, maja trojkolowca z podwojnym przednim i powiem, ze w prowadzeniu tragedia...koniecznie obiema rekoma trzeba pchac, bo inaczej jezdzi gdzie chce. Kolka potrafia sie postawic w poprzek i niezle trzeba sie nasilowac, zeby stanal ponownie normalnie.

My od jakiegos czasu chodzimy na spacery z coreczka sasiadow, maja trojkolowca z podwojnym przednim i powiem, ze w prowadzeniu tragedia...koniecznie obiema rekoma trzeba pchac, bo inaczej jezdzi gdzie chce. Kolka potrafia sie postawic w poprzek i niezle trzeba sie nasilowac, zeby stanal ponownie normalnie.
zgadzam sie !!!! 1ooo % racji, zapomnialam wlasnie napisac ze nie da sie jedna reka prowadzic, trzeba dwoma, czyli odpada rozmowa przez tel, czy spacer z wozkiem i psem na smyczy :dry:

reklama
nie zgodzę się z Wami dziewczyny, miałam speediego i nie narzekam, kupuję go po raz drugi, nigdy mi się nie kiwał na boki (koło przednie można zblokować), po drugie bardzo często składałam jak i prowadziłam wózek jedną ręką i też problemów nie miałam, powiem więcej po plaży też nim jeździłam i nie narzekałam, całe swoje młode lata Ami w nim przejeździła i drugie też będę woziła w quinnim :tak:...a nigdy też nie gimnastykowałam się, żeby stanął normalnie :no:...a i jest bardzo stabilny, w śniegu, piasku i przy prowadzeniu jedną ręką, a dzięki hamulcowi ręcznemu jeszcze bardziej stabilny :sorry2:...jasne, że ma jakieś wady, ale dla mnie i tak idealny, w końcu każdy wybiera wózek wygodny dla siebie i dziecka, ale jeżeli nie użytkowałyście go dłużej nie piszcie proszę, że nie jest stabilny, bo tak nie jest....w sumie jedyny minus (nie dla mnie) to oparcie w spacerówce, którenie rozkłada się na poziomo, i nie ustawia się całkowicie pionowo (jak ktoś nie wie jak to zrobić- ja mam sposób opracowany ;-))

Ostatnia edycja:
Do góry