reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

Różowa ale taki cień cienia. Wiem że jak 5 dpo to za krótko jestem tego świadoma. Tylko może ta owu się przesunęła. Bo dziś mija 9 dni po stosunku. Ale testowałam się owulacyjnymi więc raczej one wskazywały mi dobry dzień owulacji. Nie mam co pokazywać wam testu bo o tej już godzinie jest tak brzydki i żółty że aż wstyd choć kreska nadal jest 😁 będę się testować za kilka dni 😍

Ale testy owu pokazuja tylko stezenie lH a potwierdzone masz kiedy owu mogla byc ?

reklama
Różowa ale taki cień cienia. Wiem że jak 5 dpo to za krótko jestem tego świadoma. Tylko może ta owu się przesunęła. Bo dziś mija 9 dni po stosunku. Ale testowałam się owulacyjnymi więc raczej one wskazywały mi dobry dzień owulacji. Nie mam co pokazywać wam testu bo o tej już godzinie jest tak brzydki i żółty że aż wstyd choć kreska nadal jest 😁 będę się testować za kilka dni 😍
Jak różowa to raczej nie fabryczna , ale jak 5 dpo to tez nie możliwe hehe , wiec albo Ci się owulacja przesunęła albo test wadliwy . Może zrób jeszcze test z porannego moczu za jakies 3 dni :) . Trzymam kciuki ✊😁

3/4 przed owu a nie 5. Ale spokojnie. Dlatego poczekam grzecznie. Byłam już w jednej ciąży poroniłam w 6tyg. Tylko wiadomo człowiek chce jak najlepeij i wcześniej zacząć uważać na wszystko. Po straconej człowiek się zastanawia czy nie mógł zrobic czegoś lepiej na wcześniejszym etapie. Ale grunt się nie poddawać 😊
To zapewniam, ze najwcześniej 12 dpo zaczac testować i wtedy nic nie przeoczysz 😉

Jak różowa to raczej nie fabryczna , ale jak 5 dpo to tez nie możliwe hehe , wiec albo Ci się owulacja przesunęła albo test wadliwy . Może zrób jeszcze test z porannego moczu za jakies 3 dni :) . Trzymam kciuki ✊😁
No właśnie albo wadliwy albo się coś przesunęło 😊 zobaczymy za jakiś czas dam znać 😊

Jesteś świadoma, że 5 dpo to za wcześnie, akt twierdzisz, że wyszła kreska 🙈

Test owu nie daje gwarancji owulacji. Poza tym nawet jeżeli ta owulacja będzie to nie w dniu testu tylko 25-36h później.

Jesteś świadoma, że 5 dpo to za wcześnie, akt twierdzisz, że wyszła kreska 🙈

Test owu nie daje gwarancji owulacji. Poza tym nawet jeżeli ta owulacja będzie to nie w dniu testu tylko 25-36h później.
Bo wyszła ale może fakt jakąś fabryczna skoro nie dopuszczasz żadnej innej moxliwosci A jak ustosunkujesz się do tego że testowałam owulacyjnym dobre 6 dni z czego testowa ciemniała z dnia na dzień i tylko w jednym dniu była mocno ciemna a już kolejnego dnia o tej samej godzinie testowa była bardzo jasniutka. A więc idąc tokiem myślenia i tym co jest napisane w instrukcji dwie najciemniejsze to dzień owulacji plus minus 24-36. Czyz nie ?

reklama
Bo wyszła ale może fakt jakąś fabryczna skoro nie dopuszczasz żadnej innej moxliwosci A jak ustosunkujesz się do tego że testowałam owulacyjnym dobre 6 dni z czego testowa ciemniała z dnia na dzień i tylko w jednym dniu była mocno ciemna a już kolejnego dnia o tej samej godzinie testowa była bardzo jasniutka. A więc idąc tokiem myślenia i tym co jest napisane w instrukcji dwie najciemniejsze to dzień owulacji plus minus 24-36. Czyz nie ?
Ale jeszcze czas na testowanie 😉 pokaz ten test jak on wygląda

Do góry