reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tez ciążowy, czy widzicie druga kreskę ?

Różowa ale taki cień cienia. Wiem że jak 5 dpo to za krótko jestem tego świadoma. Tylko może ta owu się przesunęła. Bo dziś mija 9 dni po stosunku. Ale testowałam się owulacyjnymi więc raczej one wskazywały mi dobry dzień owulacji. Nie mam co pokazywać wam testu bo o tej już godzinie jest tak brzydki i żółty że aż wstyd choć kreska nadal jest 😁 będę się testować za kilka dni 😍

Ale testy owu pokazuja tylko stezenie lH a potwierdzone masz kiedy owu mogla byc ?

reklama
Różowa ale taki cień cienia. Wiem że jak 5 dpo to za krótko jestem tego świadoma. Tylko może ta owu się przesunęła. Bo dziś mija 9 dni po stosunku. Ale testowałam się owulacyjnymi więc raczej one wskazywały mi dobry dzień owulacji. Nie mam co pokazywać wam testu bo o tej już godzinie jest tak brzydki i żółty że aż wstyd choć kreska nadal jest 😁 będę się testować za kilka dni 😍
Jak różowa to raczej nie fabryczna , ale jak 5 dpo to tez nie możliwe hehe , wiec albo Ci się owulacja przesunęła albo test wadliwy . Może zrób jeszcze test z porannego moczu za jakies 3 dni :) . Trzymam kciuki ✊😁

3/4 przed owu a nie 5. Ale spokojnie. Dlatego poczekam grzecznie. Byłam już w jednej ciąży poroniłam w 6tyg. Tylko wiadomo człowiek chce jak najlepeij i wcześniej zacząć uważać na wszystko. Po straconej człowiek się zastanawia czy nie mógł zrobic czegoś lepiej na wcześniejszym etapie. Ale grunt się nie poddawać 😊
To zapewniam, ze najwcześniej 12 dpo zaczac testować i wtedy nic nie przeoczysz 😉

Jak różowa to raczej nie fabryczna , ale jak 5 dpo to tez nie możliwe hehe , wiec albo Ci się owulacja przesunęła albo test wadliwy . Może zrób jeszcze test z porannego moczu za jakies 3 dni :) . Trzymam kciuki ✊😁
No właśnie albo wadliwy albo się coś przesunęło 😊 zobaczymy za jakiś czas dam znać 😊

Jesteś świadoma, że 5 dpo to za wcześnie, akt twierdzisz, że wyszła kreska 🙈

Test owu nie daje gwarancji owulacji. Poza tym nawet jeżeli ta owulacja będzie to nie w dniu testu tylko 25-36h później.

Jesteś świadoma, że 5 dpo to za wcześnie, akt twierdzisz, że wyszła kreska 🙈

Test owu nie daje gwarancji owulacji. Poza tym nawet jeżeli ta owulacja będzie to nie w dniu testu tylko 25-36h później.
Bo wyszła ale może fakt jakąś fabryczna skoro nie dopuszczasz żadnej innej moxliwosci A jak ustosunkujesz się do tego że testowałam owulacyjnym dobre 6 dni z czego testowa ciemniała z dnia na dzień i tylko w jednym dniu była mocno ciemna a już kolejnego dnia o tej samej godzinie testowa była bardzo jasniutka. A więc idąc tokiem myślenia i tym co jest napisane w instrukcji dwie najciemniejsze to dzień owulacji plus minus 24-36. Czyz nie ?

reklama
Bo wyszła ale może fakt jakąś fabryczna skoro nie dopuszczasz żadnej innej moxliwosci A jak ustosunkujesz się do tego że testowałam owulacyjnym dobre 6 dni z czego testowa ciemniała z dnia na dzień i tylko w jednym dniu była mocno ciemna a już kolejnego dnia o tej samej godzinie testowa była bardzo jasniutka. A więc idąc tokiem myślenia i tym co jest napisane w instrukcji dwie najciemniejsze to dzień owulacji plus minus 24-36. Czyz nie ?
Ale jeszcze czas na testowanie 😉 pokaz ten test jak on wygląda

Do góry