reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
testy z krwi domowe są do kituPowinna być w środę a więc 16 dni po owulacji, i tak wiem że wtedy najlepiej zrobić test ten domowy z krwi babycheck też rozumiem nie da odpowiedzi po 9 dniach od owulacji?
Możecie iść zrobić beta hcg z krwi, koszt to 35-45 zł zwykle i macie czarno na białym
Zazuu
Powinna być w środę a więc 16 dni po owulacji, i tak wiem że wtedy najlepiej zrobić test ten domowy z krwi babycheck też rozumiem nie da odpowiedzi po 9 dniach od owulacji?
Testu które są na rynku wykrywają bardzo małą bete więc każdy da odpowiedź tak naprawdę na tym samym etapie ciąży
Zazuu
Nie uważacie ze to oszustwo i powinno się tego zabronić? Oni mają w ulotkach że 6-7 dni po zapłodnieniu u większości kobiet ( nie u niektórych) hormon jest na tyle wysoki że test wykryje...
Na allegro są ludzie, którzy piszą "test 2 dni po stosunku" i zgłaszałam to nie raz i każdy ma to w
Zazuu
No ale to piszą ludzie a w tych testach jest tak na ulotkach, testy sprzedawane w aptekach...
No i cóż Ci mamy na to poradzić
reklama
pietraczkaa
A dlaczego kłamstwo? Są kobiety, którym wyjdzie test 6 dni po zapłodnieniu a są kobiety, którym test wyjdzie po 14 dniach i kto miałby być oszukany?Nie no mi nic, tylko w takim razie to jest oszustwo, nie powinny być dopuszczone do sprzedaży jest to ewidentnie kłamstwo...