reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Testy owulacyjne

haloł mogę sie przyłączyć? jak widać ja również odkryłam ovufriend.....świetna strona do wpisywania obserwacji z cyklu....bardziej niż to npr....dla mnie to była czarna magia.

reklama
Haloł! jasne że możesz się przyłączyć! diablica cieszę się że jest ktoś kto też polubił ovufriend :-) jak długo dziewczyny staracie się o dziecko?

haloł mogę sie przyłączyć? jak widać ja również odkryłam ovufriend.....świetna strona do wpisywania obserwacji z cyklu....bardziej niż to npr....dla mnie to była czarna magia.

To jest mój drugi cykl tym razem. Poprzednio rok temu zajęło mi 3 cykle zajście w ciąże. A moja pierwsza ciąża była wpadką której owocem jest moja 11 letnia córka Patrycja:-)

Henryka jeszcze jedno pytanie o jakiej porze robisz testy na monitorku Clearblue? W instrukcji jest napisane ze z porannego moczu ale wszystkie inne każą robic pózniej bo z rana moze nie wykryć LH . I teraz do mnie dotarło ze w tamtym roku jak uzywalam to robiłam pod wieczór bo nie chciało mi sie czytać tej instrukcji a teraz robiłam rano i nie mogłam ustalić owulacji.

no hej....mnie zajściew ciaze zajeło całe 12 miesięcy dokładnie rok po odstawieniu tabletek anty zobaczyłam na teście 2 krechy. teraz mam nadzieje że nie będzie to tak długo trwało...jak to się mówi człowiek uczy się na błędach....wiem jak się do staranek zabrać. Tylko że u mnie nie jest tak że ja chcę wogóle być w ciazy...ja chcę być w ciązy w określonych miesiącach...jakby to powiedzieć żebyście mnie źle nie zrozumiały...nie mogę mieć drugiego dziecka na zimę. Córka urodziła sie w listopadzie i cała zime przesiedziałyśmy w domu miałam taką depresje że zbiereałam sie jeszcze długo....dlatego na poród wybieram miesiace z pierwszej połowy roku...

reklama
No więc (a polonistka mi mówiła, żeby nie zaczynać zdania od no więc :-D) pierwszy dzień testowania aplikatorów za mną:-).Pierwsza sprawa i najważniejsza - nie aplikujcie przy mężu... takie jaja były, że i w pierwszym momencie nastrój szlag trafił ale szybko to naprawiłam :cool2:.
W instrukcji jest napisane aby to zrobić tuż przed lub w trakcie zbliżenia, następnym razem będę mądrzejsza i zrobię to przed w zaciszu łazienki:tak:
Trochę ciężko się aplikuje bo w zasadzie nigdy nie wiesz czy już wszystko poszło czy jeszcze nie (zasysa się)
W odróżnieniu od większości lubrykantów ten mi nie przeszkadzał jest konsystęcji takiego trochę zagęszczonego śluzu lub żelu do higieny intymnej i pachnie kremem do rąk (ładnie)
Tyle pierwszych wrażeń, jak macie jeszcze jakieś pytania to służę :-)
Diablica witamy :)

Do góry