reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

U mnie high jest 2, 3 dni, max miałam 5 dni i później miała peak. Także się nie przejmuj może jeszcze będziesz mieć.
Jak na razie wzrostu temp chyba nie miasz? to znaczy że owulacji nie było. Czekaj cierpliwie i się nie przejmuj.

reklama
No mam nadzieję. w tamtym roku jakoś tak mam wrazenie że nie bylo z tym problemu ale dokładnie nie pamiętam.
A u ciebie może to plamienie implantacyjne?

Dziewczyny a co myślicie na temat oleju z wiesiołka? Zainteresowałam się nim bo podobno pomaga w min. Chorobach skóry, które mi doskwierają ale słyszalam, że może tez pomóc zajść w ciążę hmm.... Mam pytanie, może wiecie czy trzeba go koniecznie brać od 1 dc czy mogę zacząć np od jutra? Czy to jakoś może zaburzyć cykl miesiączkowy, macie w tym jakieś doświadczenie?

A u mnie jakaś lipa znowu, testy pokazują high a dzisiaj temperatura mi skoczyła do 36,02 i ovufriend uznał ze w srodę mogło dojśc do owulacji i zaznaczył mi na wykresie przerywana linią owulację i że już dzisiaj mam dni nie płodne. po poludniu zrobięjeszcze test i zobaczę czy wyjdzie peak i zobaczymy jaka jutro temperatura bedzie, jak bedzie dalej rosnąc to bedzie znaczyło ze mam krótką owulację między testami bo innego wytłumaczenia nie widze:-(

Może nie jestem jeszcze za bardzo obeznana z owufriend i tempkami ale tak szybko? ej nieee, przecież Ty niedawno @ zaliczyłaś...

reklama
Do góry