reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

reklama
Oceniam na podstawie zdjęcia. Jak przyjdzie pozytywny owulacyjny to nie będziesz mieć watpliwości :) a czemu robilas owulacyjny po miesiączce odrazu?
Chciałam przetestować testy, jak działają. To mój pierwszy cykl z testami. Chce mniej więcej wyczuć swój organizm. Ja mam ogólnie zawsze bóle owulacyjne i po @ zaczął mnie też właśnie tak brzuch bolec jak na owulacje i z ciekawości zrobiłam sobie jeden test.

Chciałam przetestować testy, jak działają. To mój pierwszy cykl z testami. Chce mniej więcej wyczuć swój organizm. Ja mam ogólnie zawsze bóle owulacyjne i po @ zaczął mnie też właśnie tak brzuch bolec jak na owulacje i z ciekawości zrobiłam sobie jeden test.
Według mnie test jest negatywny. Ja do owulacji miałam ciagle dwie kreski i ciagle myślałam ze jest pozytywny, do czasu aż faktycznie był pozytywny. Swoją droga u mnie testy chyba się nie sprawdziły, niby pięknie wykryły wzrost LH. Od jego wzrostu minęło 17 dni (owulacja była 16 dni temu), ja miesiączki dalej nie mam, testy negatywne tylko brzuch mnie momentami boli od kilku dni jakby miała przyjsc, a wciąż nie ma jej..

Według mnie test jest negatywny. Ja do owulacji miałam ciagle dwie kreski i ciagle myślałam ze jest pozytywny, do czasu aż faktycznie był pozytywny.
A może być inna przyczyna bólu podbrzusza po @ ? Nigdy tak jeszcze nie miałam .. a co dziwne w dniu mojej @ zrobiłam test ciazowy i wyszedł pozytywny, pare godzin później dostałam @ i wyszłam z założenia albo test nie ważny lub poronienie.

A może być inna przyczyna bólu podbrzusza po @ ? Nigdy tak jeszcze nie miałam .. a co dziwne w dniu mojej @ zrobiłam test ciazowy i wyszedł pozytywny, pare godzin później dostałam @ i wyszłam z założenia albo test nie ważny lub poronienie.
A miesiączkę miałaś jak zawsze? Ja przy 2 miesiące temu poroniłam samoistnie. Testy były pozytywne, ale miesiączka po poronieniu była bardzo obfita, 10 dniowa i ze skrzepami. Tego się nie dało pomylić..

A miesiączkę miałaś jak zawsze? Ja przy 2 miesiące temu poroniłam samoistnie. Testy były pozytywne, ale miesiączka po poronieniu była bardzo obfita, 10 dniowa i ze skrzepami. Tego się nie dało pomylić..
Okres spóźnił mi się o prawie tydzień, w pierwszym dniu @ miałam jeden duży skrzep i to wszystko, ale krwawienie nie było obfite a w ostatni dzień był to jasny kolor (prawie jak różowy) 2-3 dni.

Okres spóźnił mi się o prawie tydzień, w pierwszym dniu @ miałam jeden duży skrzep i to wszystko, ale krwawienie nie było obfite a w ostatni dzień był to jasny kolor (prawie jak różowy) 2-3 dni.
Powtórz, może test, ale ciazowy? A najlepiej udaj się na betę, żeby mieć pewnosc.

reklama
Dzisiaj postanowiłam zrobić jeszcze jeden test owulacyjny.. dzisiaj kreska jest mocniejsza niż wczoraj

Załączniki

• CECB98BA-EA1A-4730-BE85-601FE2FEE68D.jpeg
    CECB98BA-EA1A-4730-BE85-601FE2FEE68D.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 70
Do góry