reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Testy owulacyjne

Dziewczyny! Chyba PIK już teraz jest w 100% potwierdzony. Dzieki
Bogu nie odpuściłam testów w 11 dc. :) A gin miał racje, ze owu nadchodzi wielkimi krokami.
Teraz jak to jest ze staraniami? Dziś 17 dc, 12-15dc starania codziennie. Od piku 24-36h to wiem czyli dwa najbliższe dni powinny tez być pełne starań?
CF2DB80D-3E0A-4093-8819-2BCD7E4DB482.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, potrzebuje chyba ojejanja i słowa otuchy.. dzisiaj jest 9 dpo i 6 dni przed miesiączka. Zrobiłam rano test i nawet cienia cienia :( czy gdyby doszło już do zapłodnienia to kreska nawet cien powinna być? Czy nie wszystko stracone? Od kilku dniu codziennie łapią mnie takie chwilowe bóle podbrzusza jak na @.. i chyba pomału tracę nadzieje :(
Czy jeśli owulka była 9 dni temu, to test może i tak pokazać blada kreskę nawet 2 dni przed okresem?

Dziewczyny, potrzebuje chyba ojejanja i słowa otuchy.. dzisiaj jest 9 dpo i 6 dni przed miesiączka. Zrobiłam rano test i nawet cienia cienia :( czy gdyby doszło już do zapłodnienia to kreska nawet cien powinna być? Czy nie wszystko stracone? Od kilku dniu codziennie łapią mnie takie chwilowe bóle podbrzusza jak na @.. i chyba pomału tracę nadzieje :(
Czy jeśli owulka była 9 dni temu, to test może i tak pokazać blada kreskę nawet 2 dni przed okresem?
poczekaj do dnia miesiączki, do zagnieżdżenia dochodzi od 6 do 12 dnia i dopiero po 48h wytwarza się hcg. Radzę wyluzować bo ześwirujesz

poczekaj do dnia miesiączki, do zagnieżdżenia dochodzi od 6 do 12 dnia i dopiero po 48h wytwarza się hcg. Radzę wyluzować bo ześwirujesz
Chyba już za pozno.. teraz jakoś tak się nastawiłam pozytywnie na to wszystko.. tylko doszły te bóle jak na miesiączkę i gdzieś tracę nadzieje. :(

Chyba już za pozno.. teraz jakoś tak się nastawiłam pozytywnie na to wszystko.. tylko doszły te bóle jak na miesiączkę i gdzieś tracę nadzieje. :(
staraj się o tym nie myśleć, bo starać można się kilka miesięcy, jak tak co miesiąc będziesz myśleć, to zamin zajdziesz w ciążę to się zajedziesz.

staraj się o tym nie myśleć, bo starać można się kilka miesięcy, jak tak co miesiąc będziesz myśleć, to zamin zajdziesz w ciążę to się zajedziesz.
Chyba wszystko przez to, ze z córka to zaszłam za „pierwszym”.. no nic, czekamy 9 dzień po to jeszcze szybko i tak przy moich długich cyklach 🙁

Mam taka nadzieje! Chociaż nie obserwuje u siebie śluzu płodnego, generalnie jakiegokolwiek, ale może taki mój urok, bo generalnie w ciągu całego cyklu ledwo fo widzę. Zdrowotnie wszystko w porządku. No nic! Dzis test ostatni i pewnie wrócę za 2 tygodnie czy przyszła @ :)
@Patrycja Ilo Czy mogę zapytać ile masz lat? Dosyć szybko ci się udało zajść w ciążę. Ja podobnie z meżem działałam i nic z tego. 😑

@Patrycja Ilo Czy mogę zapytać ile masz lat? Dosyć szybko ci się udało zajść w ciążę. Ja podobnie z meżem działałam i nic z tego. 😑
W pierwsza ciąże zaszłam w wieku 25lat, teraz mam 27. Przy drugiej ciazy czuje ze nie będzie tak łatwo. Ten cykl bezowocny. Miesiączka niby jutro, ale test negatywny.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, dołączam się do tematu 🙈 czy waszym zdaniem jest to wynik pozytywny (test owulacyjny)

Załączniki

• A25D1FD4-08C6-4960-A35C-B1D409F37D71.jpeg
    A25D1FD4-08C6-4960-A35C-B1D409F37D71.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 84
Do góry