Casablanca1234
Fanka BB :)
Wg mnie nie, ale pewnie wierzyłabym tak samo jak ty,że to pozytyw.Witam, dołączam się do tematu czy waszym zdaniem jest to wynik pozytywny (test owulacyjny)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie nie, ale pewnie wierzyłabym tak samo jak ty,że to pozytyw.Witam, dołączam się do tematu czy waszym zdaniem jest to wynik pozytywny (test owulacyjny)
Jeżeli by był pozytywny to bardzo byłabym w szokuWg mnie nie, ale pewnie wierzyłabym tak samo jak ty,że to pozytyw.
No to już teraz nie rozumiem ciebie.Jeżeli by był pozytywny to bardzo byłabym w szoku
Ponieważ jestem świeżo po @. Test został wykonany dosłownie jeden dzień po.No to już teraz nie rozumiem ciebie.
Masz PCOS?Ponieważ jestem świeżo po @. Test został wykonany dosłownie jeden dzień po.
Raczej nie.Masz PCOS?
Przy PCOS testy lubia wychodzić pozytywny cały czasRaczej nie.
Z tego co mi wiadomo to nie mam PCOS. Ale zastanawia mnie to bardzo czy to możliwe że zaraz po miesiące mogę mieć owulacje?! Ahh nie wiem .. poczekam i zobaczymy co się wydarzy a i tak mam bóle podbrzusza z prawej strony, jak nie minie ból to idę do lekarza i odrazu zapytam się o co tu chodzi ..Przy PCOS testy lubia wychodzić pozytywny cały czas
Według mnie testowi brakuje. Testowa jest jaśniejsza od kontrolnej.Z tego co mi wiadomo to nie mam PCOS. Ale zastanawia mnie to bardzo czy to możliwe że zaraz po miesiące mogę mieć owulacje?! Ahh nie wiem .. poczekam i zobaczymy co się wydarzy a i tak mam bóle podbrzusza z prawej strony, jak nie minie ból to idę do lekarza i odrazu zapytam się o co tu chodzi ..
Na zdjęciu jest jaśniejsza pod wpływem światła ale na żywo wydaje mi się ona taka sama.Według mnie testowi brakuje. Testowa jest jaśniejsza od kontrolnej.