reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

reklama

Załączniki

• 2c903b1e-10cd-4464-be32-d4084cda4a67.jpg
    2c903b1e-10cd-4464-be32-d4084cda4a67.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 85
Hej dziewczyny. To znowu ja. To mój drugi cykl z Testami. W pierwszym tak jak na początku tego wpisu, pik był w 17 dc, współżycie było 12-15 dc, i 17-18 dc. Niestety nic nie wyszło.

Teraz również pik w 17 dc (dzisiaj), stosunek wczoraj, planuje tez dzisiaj i jutro. Ostatni, przed tym wczoraj był 3 dni temu. Teraz pije również inofen i pierwszy raz czuje taka prace jajników. Jeśli dzisiaj wyszedł pik to powinnam teraz codziennie kontynuować starania przez najbliższe 3 dni? wydaje mi się, ze w poprzednim cyklu za szybko zaczęłam i nie wyszło.. :( teraz znowu jestem pełna nadziei..

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy brak dużej ilości śluzu płodnego, ale mając wzrost LH i bóle owulacyjne i otwarta szyjkę, czy mimo to może być owulka bez tego śluzu?

Edit. Śluz przyszedł :)
51560B51-29A9-4918-9B70-874FE81B10A8.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy to możliwe? Że wczoraj był pik? Przeciez test nawet nie miał mocno czerwonej kreski a dzisiejsza wydaje się być mocniejszą.. z tym że testy inne

Załączniki

• Screenshot_20221130-192011_Premom.jpg
    Screenshot_20221130-192011_Premom.jpg
    233,4 KB · Wyświetleń: 46
Do góry