reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Testy owulacyjne

Wszystko wskazuje na owulacje Kochana :)
Twój mąż wrócił w porę :)

P.s Zaszłam w ciąże kochając się z partnerem 3 dni przed i 1 przed owulacją 🙂
Udało się za pierwszym strzałem

Wam również tego życzę :)
Mam taka nadzieje! Chociaż nie obserwuje u siebie śluzu płodnego, generalnie jakiegokolwiek, ale może taki mój urok, bo generalnie w ciągu całego cyklu ledwo fo widzę. Zdrowotnie wszystko w porządku. No nic! Dzis test ostatni i pewnie wrócę za 2 tygodnie czy przyszła @ :)

reklama
Mam taka nadzieje! Chociaż nie obserwuje u siebie śluzu płodnego, generalnie jakiegokolwiek, ale może taki mój urok, bo generalnie w ciągu całego cyklu ledwo fo widzę. Zdrowotnie wszystko w porządku. No nic! Dzis test ostatni i pewnie wrócę za 2 tygodnie czy przyszła @ :)

Oczywiście czekamy na wyniki
Proszę się odezwać a my trzymamy kciuki :)

Trzymam kciuki 🤞. Mąż miał wyczucie czasu kiedy wrócić 😁. Mam nadzieję że będą dwie kreseczki czekam na informację 😊
Dzisiaj kreska już zywa, jak zdjęciu wiec pik chyba za mną. :) do usłyszenia za 2 tyg! Dziekuje!

Załączniki

• 59F62E85-5CFB-4ACD-B6D0-7A7DCA0F4F10.jpeg
    59F62E85-5CFB-4ACD-B6D0-7A7DCA0F4F10.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
czy ta kreska kiedyś będzie blada? 😅 ja mam wrażenie ze dziś znowu ciemniejsza..

Załączniki

• 72D0271D-DFED-4FE2-96A8-45ECAA06CDD7.jpeg
    72D0271D-DFED-4FE2-96A8-45ECAA06CDD7.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 82
Tak mnie wkrecilyscie w te testy ze jutro sama je kupie 🙈 aplikacja podpowiada że owu za 3 dni ale jakoś się nie czuje na nią 🙄

reklama
Tak mnie wkrecilyscie w te testy ze jutro sama je kupie 🙈 aplikacja podpowiada że owu za 3 dni ale jakoś się nie czuje na nią 🙄
U mnie aplikacja wogole pokazuje odległy czas.. ale przez nieregularność cykli, wiem ze może apka nie mieć racji. Apka mi pokazuje owulacje za 5 dni dopiero, kiedyś ja teraz od dwóch dni mam bóle jak na @ i pojawił się śluz jak przy owu.. za dwa tygodnie matka natura zweryfikuje. Testy chyba będę robić do końca cyklu z czystej ciekawosc

Do góry