28 dni od rozpoczęcia ostatniej miesiączkina jakiej podstawie SE ten kalendarz obliczasz?
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
No to super . O zaskoczylas mnie z tymi prenatalnymi . Ja jak bylo 13+3 w poprzedniej ciazy to ledwie co udalo nam sie wszystko sprawdzic bo mala juz byla za duza . Ale ogolnie prenatalne chyba sa od 11-14 tyg wiec pewnie to zalezy od ciazyŻyjemy
Zapowiada się zacnie i oby tak zostało. Prenatalne jeszvze trochę bo moja ginekolog chce po skończonym 13 tc.
No ale nie o mnie ten wątek
O'laaa
Jak okres dostawała normalnie, a że miała lekkie miesiączki przed ciążą i w trakcie do 6 miesiąca włącznie . Brzuch cały czas pracuje , niekoniecznie musi być słychać , że coś się z w nim dzieje, więc jak ktoś nie był w ciąży to może nie rozróżnić takich ruchów, z resztą przecież bobas nie kopie niewiadomo jak na początku , ja np na początku jak leżałam na plecach to szanse czułam takie bardziej jak by kłucieAle skąd wiesz, że ten okres się spóźnia? Na jakiej podstawie wyliczasz, że jest spóźniony?
Współżyjesz z kimś tak w ogóle?
Sorry, ale jak ktoś, przez 5 miesięcy współżyjąc nie orientuje się, że nie ma miesiączki, to ja tego nie kupuję. W 5 miesiącu to już ruchy powoli czuć.
Lady Loka
Penis. To się nazywa penie.I jakby no robię z kimś ale w kondonie ale raz włożył bez a w necie przeczytałam że wylatuje widomo z czego taki płyn przezroczysty i on ma niby zapłodnić ale nie wiem czy miał ten płyn...
A wiesz, że możesz po prostu mieć cykle dłuższe niż te 28 dni i to dalej jest normalne?28 dni od rozpoczęcia ostatniej miesiączki
Nie jesteś w ciąży.
Testy masz negatywne.
A partnerowi więcej nie pozwalam bez gumki wsadzać. Bo z Waszym podejściem to w końcu faktycznie wpadniecie.
Mama23?????
Mialas 0,1 % szans na zajscie w ciaze . Porozmawiaj z mama I idz do ginekologa . Wiekszasc przypisuje tabletki antykoncepcyjne na wyrownanie hormonow wiec bedziesz miala 2 w 1I jakby no robię z kimś ale w kondonie ale raz włożył bez a w necie przeczytałam że wylatuje widomo z czego taki płyn przezroczysty i on ma niby zapłodnić ale nie wiem czy miał ten płyn...
Mama23?????
Ma negatywny test wiec jakim cudem ?Jak okres dostawała normalnie, a że miała lekkie miesiączki przed ciążą i w trakcie do 6 miesiąca włącznie . Brzuch cały czas pracuje , niekoniecznie musi być słychać , że coś się z w nim dzieje, więc jak ktoś nie był w ciąży to może nie rozróżnić takich ruchów, z resztą przecież bobas nie kopie niewiadomo jak na początku , ja np na początku jak leżałam na plecach to szanse czułam takie bardziej jak by kłucie
Czyli się nie muszę denerwowac ciągle że jestem w ciąży bo ciągle o tym myślę i się boje ze wkońcu jestemPenis. To się nazywa penie.
A wiesz, że możesz po prostu mieć cykle dłuższe niż te 28 dni i to dalej jest normalne?
Nie jesteś w ciąży.
Testy masz negatywne.
A partnerowi więcej nie pozwalam bez gumki wsadzać. Bo z Waszym podejściem to w końcu faktycznie wpadniecie.
Lady Loka
A to ciekawe, bo zaliczam właśnie drugą ciążę i dalej będę twierdzić, że ciężko pomylić ruchy z czymś innym, nawet w 1 ciąży. Ciężko też nie wpaść na to, że ubrania robią się za ciasne. Ale widocznie niektórzy mają inny stan umysłu. Nie wnikam.Jak okres dostawała normalnie, a że miała lekkie miesiączki przed ciążą i w trakcie do 6 miesiąca włącznie . Brzuch cały czas pracuje , niekoniecznie musi być słychać , że coś się z w nim dzieje, więc jak ktoś nie był w ciąży to może nie rozróżnić takich ruchów, z resztą przecież bobas nie kopie niewiadomo jak na początku , ja np na początku jak leżałam na plecach to szanse czułam takie bardziej jak by kłucie
A ruchy się czuje, nie słyszy.
Lady Loka
Ona mówi o innej sytuacji.Ma negatywny test wiec jakim cudem ?
Nie jesteś. Negatywne testy oznaczają brak ciąży. A cykl mógł Ci się wydłużyć.Czyli się nie muszę denerwowac ciągle że jestem w ciąży bo ciągle o tym myślę i się boje ze wkońcu jestem
Weź mamę i idź na wizytę do gina.
reklama
G
gość2.14
Gość
Skoro wątpisz to powtorz test i odczytaj go w wyznaczonym czasieCzyli się nie muszę denerwowac ciągle że jestem w ciąży bo ciągle o tym myślę i się boje ze wkońcu jestem