Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwowaćTo uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanie
reklama
G
gość2.14
Gość
Mówiłam mu a on że nic mu nie poleciało że mam się nie denerwować
To niech wróci do szkoły to się dowie. Później taki zrobi dziecko i ucieknie, bo go wiedza zawiodła.
A jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?To niech wróci do szkoły to się dowie. Później taki zrobi dziecko i ucieknie, bo go wiedza zawiodła.
Mama23?????
Fanka BB :)
hahahhahahahaha
Mama23?????
Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalasA jeśli chodzi z tym okresem że jest lekki i różowy to normalne?
G
gość2.14
Gość
Ja nie mam siły... serio.Nie kuzwa , male plemniczki beda ci z nim wychodzic . No dziewczyno skad sie urwalas
Poirytowana
Zaciekawiona BB
A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?No raz bez moje zgody to zrobił
Mama23?????
Nie przegadasz . Dziewczyna albo cisnie beke z calej sytuacji albo jest na tyle opozniana w swiecie ze proste wypowiedzi do niej nie dochodza . Nie chcialam nikogo obrazic ,rozumiem strach przed ciaza itd . Ale laska miala penisa 2 sec w sobie , testy negatywne I jeszcze dostala okres a dalej bedzie wmawiac ze jest w ciazy . No co zalecic zamiast ginekologa ,psychologa ? I zamiast antykoncepcji brak wspolzycia ?Ja nie mam siły... serio.
Mama23?????
Nie podsuwaj jej takich glupot . Babo czytalas caly watek ? Czy ostatnie 3 jej wypowiedzi ? Z wlasnej woli poszla z chlopem do lozka wiec jaki gwalt ?A wiesz że to już podchodzi pod gwałt?
reklama
Mama23?????
Raz na 2 sec jej wlozyl bez prezerwatywy co wczesniej uprawiali seks I to nazywasz gwaltem ? Widze ze tu same madrosci wychodza