Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, jestem dzień przed okresem. Staram się z mężem o dziecko, z ciekawości zrobiłam test. Czy kogoś oszukał test Pink? Ja widzę 2 kreski, albo już wariuje Jutro powtórzę test z rana, mam jeszcze kasetkowy, też z Pink.
Ja zrobiłam pinkt test w 22dc po południu i wyszla blada kreska. Rano była bardzo, wyraźna . Skubqniec bardzo czuly. Teraz jestem w 6 tyg juzZrób betę dla pewności i powtórz ją mi pink pokazał kreskę 5 dni przed miesiączką. Aktualnie 20tc.
starania u mnie bez wspomagania, brałam tylko folik. Dlatego mam nadzieje, że to nie psikusJedyny fake jaki miałam z tym testem to wyszedł pozytywny po zastrzykach otrivelle a tak zawsze ten test mówi prawdę jak dla mnie
Super Gratki kochana trzymamy kciukiDziewczyny zrobiłam dziś test kasetkowy ( o 3 nad ranem, nie mogłam spać ) i wyszła też druga kreseczka blada, ale ten miał czułość 20. Dziś lecę na betę
Gratulacje! Betę najlepiej powtórzyć po 48 lub 72 godzinachKiedy kolejna beta? Za 48 H równe?