reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prawdopodobieństwo ciąży

Mam osobiste pytanie, używam tabletek antykoncepcyjnych z najmniejszą dawką hormonów ostatnio dwa dni pod rząd zapomniałam wziąć tabletek (biorę wieczorową porą) trzeciego dnia wzięła obie rano i wieczorem aktualną. Od jakiego czasu mam od czasu do czasu plamienie, jakby okres, ale mniej obfite, tyle że zgodnie z tabletkami jeszcze dwa tygodnie były do czasu, w którym powinnam dostać okres. Nie jestem pewna, czy to są objawy chwilowej przerwy od tabletek, czy zajścia w ciążę. Jeszcze nie kupowałam testu ciążowego.
to może być efekt pominiętych tabletek. Jeśli chodzi o ciążę to trochę za wcześnie na objawy. Do końca tego blistra lepiej się zabezpieczaj dodatkowo.

reklama
Do góry