tak planuje jutro się wybrać, ale dla pewności zrobię jeszcze dziś wieczorem i jutro rano zobaczymy co wyjdzieto już jest całkiem możliwe trzymam kciuki, żeby tak było może idź na betę z krwi? Będziesz miała pewność.
reklama
mindi33
Początkująca w BB
super masz jakieś chociaż delikatne objawy?Mój zrobiony dzisiaj rano 5 dni przed @. Druga kreska pojawiła się po 3 minutach więc może to akurat będzie to.
szczerze to mam mnóstwo ale ja jakoś przeczuwałam po 4 dniach od owulacji że może się udałosuper masz jakieś chociaż delikatne objawy?
pierwszy to był ból brzucha taki że ciężko było mi chodzić. Potem miałam ciągle podwyższoną temperaturę ciała, delikatne zawroty głowy, ciągnięcie w brzuchu, wczoraj zaczęły boleć piersi i czasem mi było niedobrze, a i po owulacji wogole nie miałam praktycznie śluzu na zewnątrz chociaż mąż mówił, że w środku jestem mokra.super masz jakieś chociaż delikatne objawy?
zrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmyto już jest całkiem możliwe trzymam kciuki, żeby tak było może idź na betę z krwi? Będziesz miała pewność.
Załączniki
mindi33
Początkująca w BB
super! ten test z delikatną drugą kreseczką wyszedł Ci 5 dni przed @, a ile dni od owulacji?zrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmy
9dp owulacjisuper! ten test z delikatną drugą kreseczką wyszedł Ci 5 dni przed @, a ile dni od owulacji?
staraczka33
Fanka BB :)
cudownie a kiedy współżycie było? Bo w pierwszym poście pisałaś, że masz 10 dni do okresu i ostatni seks 10 dni wcześniej, i to mnie trochę zdziwiło.zrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmy
staraczka33
Fanka BB :)
ok nieważne, już widzę, że to nie Ty byłaścudownie a kiedy współżycie było? Bo w pierwszym poście pisałaś, że masz 10 dni do okresu i ostatni seks 10 dni wcześniej, i to mnie trochę zdziwiło.
reklama
heh no dokładnie. Ja mam 5 dni do okresuok nieważne, już widzę, że to nie Ty byłaś