Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwierz że każda kolejna przerwa między wizytami będzie Ci się dłużyć nie raz już chciałam przyspieszać wizyty ! A pierwszą przerwę miałam aż 5 tygodni ! Śmiałam się do mojego gina że ćwiczy moją cierpliwość teraz spotykamy się co 4 tygodnie za chwilkę wchodzę na połówkowe badaniedobrze, ze mnie uspokoilyscie, bo już chcialam szukać innego lekarza i się przepisać wcześniej ciężki bedzie ten miesiąc oczekiwania, już nie mogę się doczekać usg z jednej strony chciałabym iść szybciej, ale boję sie, że jeszcze nic nie będzie widać... Dlatego ten 7 tc jest chyba optymalny
pięknie urosła@marzycielkaa jak twoja beta ?
Widzicie tutaj coś?? Czy fabryczna?
Zobacz załącznik 1325384
Jeżeli jest różowa to nie fabryczna. Coś przebijaWidzicie tutaj coś?? Czy fabryczna?
Zobacz załącznik 1325384
Idź zrób badanie z krwi, beta hcg będziesz mieć pewność. Nie musisz być do tego badania na czczoWidzicie tutaj coś?? Czy fabryczna?
Zobacz załącznik 1325384