reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny...

Nie na to jeszcze zdecydowanie za wcześnie. Bo ja zachodzę w ciążę ale ja tracę. Zobaczymy jak wyjda wyniki nasienia i co pani doktor powie.
Czesc:) a badania od strony immunologii mialas? Jesli u Ciebie kwestia jest niemoznosc utrzymania sie zarodka to moze wlasnie w tym przyczyna? Powodzenia, mam nadzieje ze w koncu Ci sie uda ! ❤

reklama
Czesc:) a badania od strony immunologii mialas? Jesli u Ciebie kwestia jest niemoznosc utrzymania sie zarodka to moze wlasnie w tym przyczyna? Powodzenia, mam nadzieje ze w koncu Ci sie uda ! [emoji173]
Nie miałam takich badań bo w Pl mieszkając nie było mnie stać teraz od 2 lat mieszkam w DE. A tu nie mam możliwości zrobić na własną rękę takich badań. Poszłam do gin to pow że da mi skierowanie do kliniki i tam się mną zajmą. Właśnie czekam na drugą wizytę w klinice i będą nasze wyniki już czekały.

Nie miałam takich badań bo w Pl mieszkając nie było mnie stać teraz od 2 lat mieszkam w DE. A tu nie mam możliwości zrobić na własną rękę takich badań. Poszłam do gin to pow że da mi skierowanie do kliniki i tam się mną zajmą. Właśnie czekam na drugą wizytę w klinice i będą nasze wyniki już czekały.
Ah to super ze trafiliscie do kliniki, trzymam kciuki by znalezli jak najszybciej przyczyne i pomogli Wam ja pokonac! Powodzenia!

To sa jakies jaja[emoji849] moj Maz juz nie wierzy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji1787][emoji1787]
Moze masz lekkie opoznienie. Polecilabym ci clear blue ale sama widzisz[emoji23] a z mierzeniem temperatury mi sie poprostu nie chce :/
Możliwe że jeszcze ten pik się ukaże bo kreska od wczoraj co raz bardziej ciemnieje. Zobaczymy co to będzie i ile dni będzie trwał ten cykl.
Ckear blue robiłam ale te różowe w czerwcu i pierwszy cykl i z nimi się udało zajść w ciążę. Po pozytywnym teście więcej mi się już buzka nie ukazała więc pik LH się utrzymuje tylko u mnie jeden dzień.

EDIT: ja mierzyć temperaturę będę od nowego cyklu bo w tym mi się przypomniało dopiero 10dc a to jest za późno.

reklama
[emoji1787][emoji1787]Możliwe że jeszcze ten pik się ukaże bo kreska od wczoraj co raz bardziej ciemnieje. Zobaczymy co to będzie i ile dni będzie trwał ten cykl.
Ckear blue robiłam ale te różowe w czerwcu i pierwszy cykl i z nimi się udało zajść w ciążę. Po pozytywnym teście więcej mi się już buzka nie ukazała więc pik LH się utrzymuje tylko u mnie jeden dzień.

EDIT: ja mierzyć temperaturę będę od nowego cyklu bo w tym mi się przypomniało dopiero 10dc a to jest za późno.
No moze tez sprobuje ale musze poczytac o tym mierzeniu co i jak. Kompletny ciemnogrod ze mnie w tej dziedzinie🙄

Do góry