No to sie usmialam zrobilam test ok 16 tej - buzka mruga pomyslam ok moze sie cos pomylilo zrobilam 10 min temu i stala buzka wiarygodnosc tych testow wiedze wiele wysoka[emoji1787] I prawidłowo. Ja zawsze mojemu mówię że za niespełnienie obowiązku małżeńskiego złożę sprawę do sadu[emoji1787] oczywiście w żartach
reklama
K
Katijah
Gość
I bądź tu mądrymNo to sie usmialam zrobilam test ok 16 tej - buzka mruga pomyslam ok moze sie cos pomylilo zrobilam 10 min temu i stala buzka wiarygodnosc tych testow wiedze wiele wysoka
młoda1994
Fanka BB :)
[emoji1787][emoji1787] To ja już zwatpilam.
No to sie usmialam[emoji23] zrobilam test ok 16 tej - buzka mruga pomyslam ok moze sie cos pomylilo zrobilam 10 min temu i stala buzka [emoji2360][emoji2360] wiarygodnosc tych testow wiedze wiele wysoka[emoji23]
Nie rozumiem juz kompletnieI bądź tu mądrym
Ja tez. Dobrze ze dokupilam wiecej paskow wiec mi nie szkoda ich uzywac[emoji1787][emoji1787] To ja już zwatpilam.
K
Katijah
Gość
No ciekawe jak będzie w moim cyklu terazJa tez. Dobrze ze dokupilam wiecej paskow wiec mi nie szkoda ich uzywac
A ktory dzien cylku masz?No ciekawe jak będzie w moim cyklu teraz
K
Katijah
Gość
2 dcA ktory dzien cylku masz?
młoda1994
Fanka BB :)
O d... rozbić te testy wszystkie. Ja dzisiaj mam 17dc a ledwo kreski widoczne są na testach także do piku się nawet nie zbliżam a apka flo pokazuje mi owu na niedzielę ale wiadomo że tego to już się tym bardziej pod uwagę nie bierze bo apka to tylko apka.Ja tez. Dobrze ze dokupilam wiecej paskow wiec mi nie szkoda ich uzywac [emoji23][emoji23]
reklama
Mnie pokazywala apka na 16 tego czerwca wiec to wszystko o dupe rozbic. No ale przynajmniej jestes przed wiec jest nadziejaO d... rozbić te testy wszystkie. Ja dzisiaj mam 17dc a ledwo kreski widoczne są na testach także do piku się nawet nie zbliżam a apka flo pokazuje mi owu na niedzielę ale wiadomo że tego to już się tym bardziej pod uwagę nie bierze bo apka to tylko apka.