reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test owulacyjny...

[emoji1787] I prawidłowo. Ja zawsze mojemu mówię że za niespełnienie obowiązku małżeńskiego złożę sprawę do sadu[emoji1787] oczywiście w żartach
No to sie usmialam😂 zrobilam test ok 16 tej - buzka mruga pomyslam ok moze sie cos pomylilo zrobilam 10 min temu i stala buzka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ wiarygodnosc tych testow wiedze wiele wysoka😂

Załączniki

• 20200619_185916.jpg
    20200619_185916.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Ja tez. Dobrze ze dokupilam wiecej paskow wiec mi nie szkoda ich uzywac [emoji23][emoji23]
O d... rozbić te testy wszystkie. Ja dzisiaj mam 17dc a ledwo kreski widoczne są na testach także do piku się nawet nie zbliżam a apka flo pokazuje mi owu na niedzielę ale wiadomo że tego to już się tym bardziej pod uwagę nie bierze bo apka to tylko apka.

reklama
O d... rozbić te testy wszystkie. Ja dzisiaj mam 17dc a ledwo kreski widoczne są na testach także do piku się nawet nie zbliżam a apka flo pokazuje mi owu na niedzielę ale wiadomo że tego to już się tym bardziej pod uwagę nie bierze bo apka to tylko apka.
Mnie pokazywala apka na 16 tego czerwca wiec to wszystko o dupe rozbic. No ale przynajmniej jestes przed wiec jest nadzieja :)

Do góry