reklama
jak na zdjeciuTeż myślałam że nie będę miała a w tym dniu zrobila się taka jak na zdjęciu ciemna. A później dzień po dniu jaśniały
Sun flower35
Fanka BB :)
Oba to hormony. Ich stosunek normalnie to 1:1. Jeżeli masz pcos to stosunek lh do FSH jest większy.A co to? To od owulacji? Bo ten lh to chyba właśnie z owulacja związany
nasturcjja
Dzięki za rade, zrobię na pewnoOba to hormony. Ich stosunek normalnie to 1:1. Jeżeli masz pcos to stosunek lh do FSH jest większy.
Sun flower35
Jeszcze tylko podpowiem, badania w 3-5 dniu cyklu należy wykonać.Dzięki za rade, zrobię na pewno
nasturcjja
A to nie wykonam tego badania teraz, zdecyduje się na nie w tych początkowych dniach cykluJeszcze tylko podpowiem, badania w 3-5 dniu cyklu należy wykonać.
Jula19
tu mam pik na testachDzięki dziewczyny za polecenie apki, ale ja nie staram się o dziecko czy coś, tylko chciałam wiedzieć czy będę miała w tym cyklu owulacje, bo nie ukrywam, chce sprawdzić czy takowe miewam czy podejrzeniu PCOS
Załączniki
G
gość _199
Gość
Mi nigdy takie kreski nie wychodziły ciemne, a zaszłam w pierwszym cyklu ciekawe czemu
reklama
Sun flower35
Pewnie miałaś krótki/ słaby pik i nie wyłapałaś bo testemMi nigdy takie kreski nie wychodziły ciemne, a zaszłam w pierwszym cyklu ciekawe czemu