Oliwia088
Fanka BB :)
widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykrylWitam czy widzicie tutaj może jakaś kreske? Pozdrawiam i spokojnego wieczoru??:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykrylWitam czy widzicie tutaj może jakaś kreske? Pozdrawiam i spokojnego wieczoru??:*
A czy to możliwe aby dwa dni pod rząd dwa inne testy pokazały identyczne kreski?widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykryl
mozliwe, nie rob testu tylko zrob bete. Bardziej wiarygodna jest.A czy to możliwe aby dwa dni pod rząd dwa inne testy pokazały identyczne kreski?
Przepraszam że się wtrące w wątek ale czy ktoś tutaj coś widzi oprócz mnie?
Dziękuję . Powtórzę test za około 2 dni i zobaczymy jak sytuacja się rozwinieTak, ja widzę szarą kreskę testową pod światło
A jak test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki i dwa kolejne dni i wyszedł negatywny to wiarygodne ? (25dni po stosunku)To testuj w dniu miesiączki i daj znać co wyszło